NINOVE - Asfalteringswerken op de Albertlaan en Brakelsesteenweg

C21

NINOVE - Asfalteringswerken op de Albertlaan en Brakelsesteenweg

10481400_512562415533895_7965586843735289112_n
 

Van woensdag 18 juni tot het bouwverlof voert het Agentschap Wegen en Verkeer asfalteringswerken op de Albertlaan en Brakelsesteenweg in Ninove uit.Het einde van deze werken is voorzien op 9 juli. Na het bouwverlof start de vierde fase: de heraanleg van de noordzijde van de Elisabethlaan langs het verkeersplein ‘Den Dollar’. Deze fase moet in november 2014 klaar zijn.

 Asfalteringswerken in twee fasen: 18 juni – 9 juli
Deelfase A: 18 juni – 3 juli
Deelfase A focust op de noordzijde van de Albertlaan. Het deel van de Albertlaan tussen de Denderhoutembaan/Weggevoerdenstraat en de Gentsestraat krijgt een nieuwe onder- en toplaag. De Albertlaan van de Gentsestraat tot aan de Outerstraat én de Brakelsesteenweg van de Outerstraat tot aan de Elisabethlaan krijgt een nieuwe toplaag. Na deze asfalteringswerken worden de definitieve wegmarkeringen aangebracht.
Deelfase B: 3 juli – 9 juli
In deelfase B focust werkt de aannemer aan de zuidzijde van de Albertlaan. De zone op de Albertlaan tussen de Denderhoutembaan en de Gentsesteenweg krijgt zowel een nieuwe onder- als toplaag. Alle wegen die op de zuidzijde van de Albertlaan aansluiten, zijn tijdens deze werken tijdelijk afgesloten. Het deel van de rijbaan tussen de Gentsestraat en Preulegem krijgt een nieuwe toplaag.
De toplaag wordt aangelegd tot voorbij het kruispunt Preulegem. Preulegem is afgesloten voor doorgaand verkeer. Men kan Preulegem wel nog bereiken via het centrum van de stad.
Fase 4: Heraanleg noordzijde Elisabethlaan (4 augustus – november 2014)
Na het bouwverlof start de aannemer met fase 4. Dan wordt de noordzijde van de Elisabethlaan, vanaf het tankstation Q8 tot aan Den Dollar, heraangelegd. Er komt een nieuwe riolering, nieuwe leidingen, een nieuw wegdek en nieuwe voetpaden.
Verkeer komende uit Brakel richting de Carrefoursite dient een omleiding te volgen via de ring. Preulegem is enkel toegankelijk vanaf het centrum van de stad. Het verkeer kan Preulegem wel uitrijden via het kruispunt. Van daaruit kan men verder richting Aalst, Brakel of Brussel.
De winkels Elan, Q8 en Mc Donalds zijn tijdens de werken enkel toegankelijk via de Brakelsesteenweg.
 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 jun 2014
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 14 nov 2022
Marc Colpaert | 12 nov 2022

archief