NINOVE - Wedstrijd België - Rusland bij Groep Valckenier

C21

NINOVE - Wedstrijd België - Rusland bij Groep Valckenier

Editiepajot-ingezonden-group-valckenier-26062014
ingezonden
 
Editiepajot-ingezonden-group-valckenier1-26062014
ingezonden
Editiepajot-ingezonden-group-valckenier2-26062014
ingezonden
 

Zondag kwamen meer dan 800 voetballiefhebbers de wedstrijd België- Rusland bijwonen op een groot scherm in de Renault garage van Groep Valckenier te Ninove. Er waren opvallend veel kinderen aanwezig die de Rode Duivels naar de overwinning en zo naar de kwalificatie voor de tweede ronde op het Wk schreeuwden en die nadien hun feestje buiten op het springkasteel konden verder zetten.

Voor deze wedstrijd werd de showroom van Groep Valckenier omgebouwd om er een Belgisch – Braziliaans feestje van te maken. Voor de aanwezigen was er gratis caipirinha en Braziliaanse dansers en danseressen die voor aanvang van de wedstrijd de temperatuur naar Braziliaanse hoogten dreven. Tijdens en na de wedstrijd werden de supporters verder verwend met Belgisch bier en zorgden de Belgische frietjes en hamburger dat ook de magen van de aanwezigen werden gevuld.

Het late doelpunt van Origi zorgde voor de apotheose en voor de start van een serieus feestje dat tot even na middernacht heeft geduurd.

Voor Groep Valckenier was dit de ideale gelegenheid om iets terug te doen voor zijn klanten en sympathisanten. We zijn er van overtuigd dat  jong en oud van deze wedstrijd hebben genoten en natuurlijk waren de omstandigheden ideaal (weer – WK hype en overwinning van de Belgen).

Met dergelijke events willen ze aantonen dat er naast hard werken ook plaats is voor FUN bij Groep Valckenier.

De eigenaar, Guy Valckenier liet zich in zijn dolle enthousiasme ontvallen dat, indien de Belgen ver zouden geraken in het tornooi, er een vervolg zou kunnen gebreid worden aan dit event en dit eventueel in de garage te Aalst. Laat ons allen duimen voor onze Rode Duivels

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 jun 2014
Sam Herremans
ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 14 nov 2022
Marc Colpaert | 12 nov 2022

archief