NINOVE - Fototentoonstelling ‘Scènes rond een rivier’ op 30 juli

C21

NINOVE - Fototentoonstelling ‘Scènes rond een rivier’ op 30 juli

Editiepajot_jacky_delcour_2015-07-27_fototentoonstelling
 

Sinds donderdag 23 juli loopt in het oud stadhuis van Ninove, Oudstrijdersplein 6, de zomertentoonstelling ‘Scènes rond een rivier’. De tentoonstelling is een initiatief van het PCVO Dender en Schelde, campus Ninove, in samenwerking met de stad Ninove (dienst cultuur).

 

‘Scènes rond een rivier’ is een gezamenlijk project van de cursisten opleiding fotograaf. Ze gebruiken als leidmotief de Dender en stadskernvernieuwing in een veranderende stad. De tentoonstelling toont ook afstudeerprojecten van de opleiding fotograaf en de opleiding photoshop voor fotografen en wordt aangevuld met houtsculpturen van de opleiding vakman Houtsnijwerk aan het PCVO. 

We nodigen u graag uit op een rondleiding voor de pers op donderdag 30 juli om 19 uur in het oud stadhuis. De initiatiefnemers en deelnemende fotografen geven u graag tekst en uitleg bij dit bijzondere project en hun geëxposeerde foto’s.

 

‘Scènes rond een rivier’ is te bezoeken tot en met zondag 6 september op de volgende openingsuren:

  • maandag t/m vrijdag van 9 uur tot 12 uur  - gedurende de ganse periode (openingsuren dienst cultuur) +
  • vanaf 20 augustus: ook op donderdag en vrijdag: nocturnes van 19 uur tot 22 uur en zaterdag en zondag van 14 uur tot 17 uur.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 jul 2015
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief