NINOVE - Opel Vivare Combi ter beschikking gesteld voor BuBaO Levenslust

C21

NINOVE - Opel Vivare Combi ter beschikking gesteld voor BuBaO Levenslust

2015-11-03_ronde_tafel_74_ninove__27_a
 
2015-11-03_ronde_tafel_74_ninove__3_a
 
2015-11-03_ronde_tafel_74_ninove__5_a
 
2015-11-03_ronde_tafel_74_ninove__18_a
 
2015-11-03_ronde_tafel_74_ninove__31_a
 

Dit project is een verwezenlijking door de samenwerking van de service club Ronde Tafel 74 Ninove, Opel Van Der Perre en Wieler Toeristen Club Levenslust vzw.

 

Als service club Ronde Tafel 74 Ninove proberen ze aan de hand van verschillende fundraising activiteiten geld in te zamelen voor sociale doelen in de streek.

 

Toen bleek dat de school Levenslust BuBaO hun voormalig minibusje weer eens in pannen was gevallen, is via een leerkrachte van de school een vraag tot bij hen gekomen of ze hen konden helpen.

 

Van in het begin waren ze er zich van bewust dat dit een project was met een stevig prijskaartje. Om het volledige bedrag bij elkaar te krijgen was er gelukkig nog WTC Levenslust. Deze vzw bestaat uit leerkrachten van de school die sport activiteiten organiseren en hiermee geld inzamelen voor onder andere dit project.

 

Als Ronde Tafel 74 Ninove hebben ze dit intern besproken en zijn ze zelf op zoek gegaan naar een garage die bereid was mee te gaan in dit verhaal. Al snel kwamen ze bij een aan de school dichtbijgelegen garage namelijk Opel Van Der Perre. Tijdens het eerste gesprek met Levi Van Der Perre en zijn vader Mario was de interesse om mee te werken sterk aanwezig.

 

Echter bleek het budget net niet toereikend genoeg maar na een vervolg gesprek werd gelukkig voor de school en met veel plezier door de garage het verschil bijgepast. 

 

Vandaag kunnen ze u meedelen dat vanaf dinsdag 3 november 2015 door de samenwerking van Ronde Tafel 74 Ninove, Opel Van Der Perre en WTC Levenslust een Opel Vivaro Combi ter beschikking zal gesteld worden aan de school Levenslust BuBaO.

 

Zij hopen, in naam van elke partij, dat ze er vele jaren en kilometers geniet van mogen hebben.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 nov 2015
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 29 jan 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief