N-VA NINOVE kiest voor de oppositie

C21

N-VA NINOVE kiest voor de oppositie

Logo

Op 14 oktober heeft de kiezer in Ninove opnieuw een sterk signaal gegeven. De uittredende coalitie is haar meerderheid kwijt geraakt.

 

Spijtig genoeg heeft N-VA Ninove, ondanks het voeren van een constructieve oppositie, niet gewonnen en stranden we op 2 zetels.

 

De kiezer heeft er overduidelijk voor gekozen een andere partij het initiatiefrecht toe te spelen. Na intern overleg en aftoetsen met de nationale partijleiding is het bestuur tot de conclusie gekomen niet in te gaan op de uitnodiging van Forza Ninove.

 

De kiezer ziet N-VA duidelijk niet als geschikte partij om de problemen die Ninove wel degelijk kent, op te lossen. Deze impasse die is veroorzaakt door de huidige meerderheid, kan beter worden opgelost door partijen die hiervoor een duidelijk mandaat hebben gekregen en een comfortabele meerderheid op de been kunnen brengen

 

Ze leggen hen dan ook neer bij de beslissing van de Ninovieter en kiezen daarom ook de volgende 6 jaar voor de oppositie. Dit wil echter niet zeggen dat de partij Ninove in onbestuurbaarheid wil storten. De mandatarissen zullen, vanuit de oppositie, dossier per dossier beoordelen en deze steunen indien dit het algemeen belang van de stad dient.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 okt 2018
Jacky Delcour
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 03 jun 2024

archief