NINOVE - Jeugdboekenmaand 2019 - Vriendschap

NINOVE - Jeugdboekenmaand 2019 - Vriendschap

Editiepajot_ingezonden_logo_stad_ninove_

Er zijn goede vrienden, beste vrienden, verloren en vergeten vrienden, vrienden van op school, vrienden van de voetbalclub, vrienden die familie zijn, oude vrienden, nieuwe vrienden, voorlopig onbekende vrienden, onzichtbare vrienden, boekenvrienden, dierenvrienden, Facebookvrienden, verre vrienden, vrienden voor heel even en vrienden voor altijd. Tijdens deze Jeugdboekenmaand vieren we dit jaar dan ook de vriendschap.

 

Ook onze bib viert dit jaar opnieuw mee! Met de Jeugdboekenmaand wilt de bib inspelen op de leesbevordering van kinderen en wil ze kinderen en hun collectie samenbrengen. De bib staat namelijk ook voor beleving!

 

Tijdens de Jeugdboekenmaand organiseert de bib tal van activiteiten voor scholen, maar ook voor de bibbezoekers zelf. Het startschot wordt gegeven op zaterdag 2 maart met een heus startfeest! Die zaterdag komt schrijfster Annemie Vandaele een workshop geven en wordt iedereen getrakteerd op een hapje en drankje. Als we zeggen feest, dan is het ook feest! Voor de workshop schrijf je wel vooraf in via bib@ninove.be. Het feest is voor iedereen toegankelijk. Er zal ook een grime- en glittertattoo-stand aanwezig zijn.

 

Benieuwd naar het volledige programma van Jeugdboekenmaand? Ga dan snel naar www.ninove.be/jeugdboekenmaand en ontdek wat de bib voor jou in petto heeft.

 

Meer info?

www.ninove.be/jeugdboekenmaand, www.jeugdboekenmaand.be

Bib, 054 32 40 04, bib@ninove.be

Schepen Evenepoel, schepen voor bibliotheek, henri.evenepoel@ninove.be, 054 31 32 33

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 feb 2019
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 30 jun 2020
Jacky Delcour | 30 jun 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 15 jun 2020

archief