NINOVE - Savooi Cruise meert aan op het Savooiplein op 31 augustus

NINOVE - Savooi Cruise meert aan op het Savooiplein op 31 augustus

31-08-2019_savooifeeten___4_ab
 
31-08-2019_savooifeeten__6_a
 
Savooifeeten_31-08-2019
 

Op zaterdag 31 augustus zijn het opnieuw Savooifeesten, deze keer in het cruisethema. Zoek een passende cruise-outfit of matrozenpak, scheep in op ons cruiseschip en laat je helemaal onderdompelen in het leven aan boord van de Savooi Cruise.

 

De romantische serie The Love Boat bood inspiratie voor het thema van de Savooifeesten 2019. Het Savooiplein wordt omgetoverd in een groot cruiseschip met alle bijhorende entertainment voor jong en oud. Van 16.00 tot 17.00 uur nodigen we alle kinderen uit op de dansvloer. Vanaf 18.00 uur start het programma voor de volwassenen. 

 

Dit jaar kiezen we helemaal voor animatie op en rond het podium, en zetten we minder in op optredens: overtollige kilo's verbrand je in de fitnesszaal of tijdens de sessie step-aerobic, zangtalent show je in de karaokebar of zing luidkeels mee met Berry Grimm. Meer sportieve savooicruisers kunnen deelnemen aan de limbo race, de grootste Ninoofse strandstoelendans of opgaan in de menigte tijdens een collectieve Macarena. Voor de aanwezige singles op de Savooi Cruise wordt een grootse messageparty georganiseerd. 

 

En het kan nog straffer: we gaan op zoek naar de enige echte Miss of Mister Savooi. Haal alvast je cruisekennis en zonnebrandolie uit de kast. Als kers op het captains diner, maken we live-verbinding met de bekendste Ninovieter in het buitenland! Tussendoor kan iedereen terecht aan de bar voor een cocktail en bijpassend zeemanshapje. 

 

Traditioneel sluiten de Savooifeesten af met een bal populaire. Trek dus zeker dansschoenen aan en oefen alvast de bekende Nicole en Hugo passen!

 

Duurzame Savooifeesten

Vanaf volgend jaar mogen organisatoren van evenementen in Vlaanderen uitsluitend herbruikbare bekers aanbieden. Met de Savooifeesten kiezen we dit jaar al bewust voor herbruikbare bekers en willen zo het tapijt aan plastiek op het einde van de avond vermijden. Minder afval en dus beter voor het milieu.

 

Praktisch

Savooifeesten 2019 op zaterdag 31 augustus van 16.00 tot 03.00 uur.

Savooistraat, Ninove

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 aug 2019
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 14 mei 2020
Jacky Delcour | 12 mei 2020
Jacky Delcour | 05 mei 2020
Jacky Delcour | 04 mei 2020

archief