NINOVE - Edith Piaf zingt ‘live’ voor bewoners Klateringen

C21

NINOVE - Edith Piaf zingt ‘live’ voor bewoners Klateringen

Affiche-piaf_livestreamtemplate
 

Donderdag 24 oktober kunnen de bewoners van wzc Klateringen een concert van Edith Piaf meemaken. Live dan nog wel. Hoe dat komt? Door een livestream vanuit cultureel centrum De Adelberg in Lommel.

 

Persmedewerkers zijn vriendelijk uitgenodigd om deze livestream mee te maken, om 14 uur in wzc Klateringen (Centrumlaan 173).

 

Cultuurconnect

Hoe kan je cultuurliefhebbers die zich niet meer kunnen verplaatsen naar een cultuurcentrum of  theaterzaal toch laten meegenieten van een voorstelling? Die vraag tracht Cultuurconnect te beantwoorden met een livestream. Drie keer dit seizoen zal Cultuurconnect, een organisatie die sterk inzet op digitale innovatie in lokale cultuurhuizen en bibliotheken, een voorstelling vanuit een cultuurcentrum livestreamen naar woonzorgcentra die daar op intekenen. En dat is wat Ninove heeft gedaan: we doen mee aan de livestream van de voorstelling ‘Edith Piaf, truken van de foor’ op 24 oktober. Samen met de bewoners van 33 andere woonzorgcentra in 19 steden en gemeenten kijken de bewoners van ons WZC Klateringen samen en tegelijkertijd live naar de voorstelling.

‘Edith Piaf, truken van de Foor’ is een belevingsbad rond Edith Piaf, respectvol en geloofwaardig vertolkt door actrice en zangeres Mireille Vaessen en muzikant Sam Pasternak (viool, cello, gitaar en piano). De voorstelling, geïnspireerd op boeken, interviews, films en brieven, wisselt de lotgevallen van ‘de straatmus van Parijs’, met haar onsterfelijke chansons. Het resultaat is een show over armoede en hoop, passie en verdriet, liefde en dood, succes en ongeluk. Deze intieme voorstelling belicht de vele facetten van de artiest en persoon Edith Piaf op een kwetsbare en pakkende manier.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 okt 2019
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 10 mei 2021
Sam Herremans | 10 mei 2021
Sam Herremans | 05 mei 2021
Sam Herremans | 05 mei 2021
Sam Herremans | 29 apr 2021
Sam Herremans | 26 apr 2021

archief