NINOVE - Wintert zachte lichtjes, knusse vuurtjes, romantische muziek…

NINOVE - Wintert zachte lichtjes, knusse vuurtjes, romantische muziek…

2019-12-14_ninove_wintert__5_ab
 
2019-12-14_ninove_wintert__11_ab
 
2019-12-14_ninove_wintert__20_ab
 
2019-12-14_ninove_wintert__45_ab
 

Meer moet dat niet zijn tijdens de donkerste dagen van het jaar. Ook in de binnenstad kan je proeven van die unieke sfeer, die het einde van het jaar met zich meebrengt!. 

 

Schaats- en kermisplezier: Vanaf 6 december kan je de schaats(st)er in je loslaten! Tot 5 januari kan je je kunstjes tonen op de ijspiste aan de Centrumlaan! Uitgeschaatst? Passeer dan nog snel even aan de winterkermis voor een lekkere oliebol. De allerkleinsten leven zich uit op de draaimolen of het viskraam. Ijspiste, Niniaplein (Centrumlaan), www.ninoveonice.be, van vrijdag 6 december tot zondag 5 januari. 

 

Winterverwennerij: 14 december is dé dag om je helemaal onder te dompelen in de magische eindejaarssfeer! Die dag zijn de Beverstraat en het Oudstrijdersplein. 

 

Vuurshows Peter Gusta: Vuurdans en jonglerie smelten samen in een choreografie op wereldmuziek, Goochelaar Kristof Limbo laat je wegdromen in zijn magische wereld Les Violettes en Collective Memory zorgen voor muziek., Vertellers Eriek Verbeecke, Lucrèce Van Holder, Micheline Steppe en Jacques De Kegel verdrijven de winterkou met een passend winterverhaal. 

 

Alle workshops vinden doorlopend plaats tussen 16 uur en 19 uur in de Beverstraat.  Zin in een heerlijke thee? Theesommelier Els Corrijn (Teaplanet) deelt haar passie en kennis voor thee. 

 

Maak je eigen alternatieve kerstboom: Decoratrice Danny Van Mulders (Atelier Ronsevaal) doet het voor en deelt haar beste tips. Je kan zelf versiering meebrengen, zo geef je je oude kerstdecoratie een nieuw leven.

 

Ontspannende stoelmassage: Natascha Vanlierde (Bella Divina) verwent hoofd, nek, schouders, armen en rug met een manuele drukpuntmassage op een ergonomische stoel.

 

Theater Savooi: Haarkunstenaars zorgen voor verrassingskapsels op maat. Facepainters gaan voor originele kindersnoetjes met catwalkallure en smaakvolle kleuren. De ‘Chef de Salon’ zorgt er met zijn grappen en grollen voor dat het wachten nooit saai wordt. 

 

Muziek met Les Violettes: Drie virtuoze violistes wisselen Swing, Balkan en Tango af met licht klassiek, Michael Jackson, Coldplay en Pulp Fiction. 

 

De Warmste Week-tent: In een tent aan het oud stadhuis steun je lokale acties in het kader van De Warmste Week. Tussen 16 en 20 december staat elke weekdag wel iets op het programma.  De Zorgboerderij ’t Frambozenhof uit Liedekerke :Wij zijn een vzw die opgestart is in september 2018. Wij willen kinderen en jongeren met een time-out een aangename dagbesteding aanbieden waarin zij rust en moed vinden om hun schoolse activiteiten op een zo goed mogelijke manier te kunnen verder zetten /afwerken. Tevens bieden wij ook de mogelijkheid om mensen met een burn-out, (postnatale) depressie terug het juiste spoor te vinden in hun leven. Wij organiseren ook pedagogische projecten, friemelkampen, verjaardagsfeestjes en bezitten een kleinschalige hoevewinkel.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 dec 2019
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jacky Delcour | 21 sep 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 19 sep 2020
Jacky Delcour | 15 sep 2020
Jacky Delcour | 06 sep 2020
Marc Colpaert/Jacky Delcour | 22 aug 2020

archief