NINOVE - Inschrijvingen speelplein en sportkampen terug open

C21

NINOVE - Inschrijvingen speelplein en sportkampen terug open

Editiepajot-logo-ninove

Nu de nationale coronamaatregelen stap voor stap versoepelen, kon onze vrijetijdssector eindelijk ook terug uit de startblokken schieten. De sporthal ontvangt sinds vorige week opnieuw sportclubs, en onze sportdienst kon eindelijk groen licht geven voor de sportkampen deze zomer. Hetzelfde geldt voor de speelpleinwerking: de jeugddienst kan die inschrijvingen eindelijk ook openzetten. Inschrijven voor de sportkampen en de speelpleinwerking kan via https://ninove.ticketgang.eu.

 

Cultuursector start ook terug op

De bib bleef tijdens de coronacrisis doorwerken, maar dan in de formule van een afhaalbib. Vanaf maandag 15 juni opende ze opnieuw haar deuren voor het publiek. Weliswaar met een resem veiligheidsmaatregelen (zo wordt het aantal bezoekers beperkt tot 40, en mag een bezoekje maar 30 minuten duren), maar met niet minder enthousiasme.

 

Ook de dienst cultuur en evenementen zat de afgelopen maanden niet stil. Achter de schermen werkten zij aan een ‘coronaprogramma’, voor het geval er toch groen licht zou komen om dingen te organiseren tijdens de zomermaanden. Meer informatie over het light-cultuurprogramma deze zomer volgt heel gauw.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 jun 2020
Jacky Delcour
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 10 mei 2021
Sam Herremans | 10 mei 2021
Sam Herremans | 05 mei 2021
Sam Herremans | 05 mei 2021
Sam Herremans | 29 apr 2021
Sam Herremans | 26 apr 2021

archief