NINOVE - Groepsaankoop zonnepanelen extra voordelig voor snelle beslissers

C21

NINOVE - Groepsaankoop zonnepanelen extra voordelig voor snelle beslissers

Editiepajot-logo-ninove

Energiehuis Bea organiseert voor stad Ninove in samenwerking met andere steden en gemeentes een groepsaankoop voor de installatie van zonnepanelen. Snelle beslissers kunnen dit aan extra voordelige voorwaarden, want de eerste 400 deelnemers aan de groepsaankoop krijgen de garantie dat de installatie nog voor 1 januari 2021 geplaatst wordt.

“Op die manier kan je nog 15 jaar van de terugdraaiende teller genieten,” vertelt schepen van leefmilieu en klimaat Wouter Vande Winkel, “Maar ook wie niet bij die eerste 400 inschrijvers hoort doet absoluut zijn voordeel. De prijs van een installatie die het verbruik van een gemiddeld gezin dekt is gezakt tot iets boven de 4000 euro. De terugverdientijd is dus fors ingekort tot 5 à 6 jaar en met een relatief kleine investering help je het milieu en je portemonnee.”

 

Studiebureau Zero Emission Solutions begeleidt de aankoop en staat garant voor de kwaliteit van de aanbieding. De installatie van Duitse makelij is bovendien ook ‘batterij-compatibel’. “Op termijn zullen ook de thuisbatterijen rendabeler worden zodat zonnepanelen ook zonder terugdraaiende teller voordelig blijven,” vertelt Vande Winkel, “De aangeboden installatie is alvast klaar voor die evolutie.”

 

Inschrijven is vrijblijvend en kan via www.energiegroepsaankoop.be/zonnepanelen-zuid-oost-vlaanderen. Inschrijvers verbinden zich pas definitief na ontvangst en ondertekening van de offerte.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 jul 2020
Jacky Delcour
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 10 mei 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 10 mei 2021
Sam Herremans | 05 mei 2021
Sam Herremans | 05 mei 2021
Sam Herremans | 29 apr 2021
Sam Herremans | 26 apr 2021

archief