NINOVE maakt zich klaar voor zomerkermis

C21

NINOVE maakt zich klaar voor zomerkermis

2020-07-26_zomerkermis__1_ab
 
2020-07-26_zomerkermis__3_ab
 
2020-07-26_zomerkermis__4_
 
Zomerkermis_van_24_tot_18_juli___2_ab
 

En omdat het niet de bedoeling is dat we met zijn allen naar de kust trekken zijn lokale activiteiten van groot belang. De julifoor zal plaatsvinden van vrijdag 24 tot dinsdag 28 juli. De 30 attracties staan opgesteld op de Graanmarkt, Twijnsterplein en Oude Kaai.

 

Naast visspelen, schietkramen, kindermolens, autoscooter, lunaparken, waterballen en gebakkramen zijn er ook enkele grotere attracties opgesteld.

 

Stuk voor stuk pareltjes onder de kermisattracties. De rupsmolen Toxic is één van de mooiste op de kermissen, en de Lambada met zijn kleurrijke decoratie is eveneens een lust voor het oog. 

 

Eén van de nieuwkomers is de 36 meter hoge booster ‘Speed XXL’, die in Ninove zijn prémiere gaat maken voor België. De 45 meter hoge zwaaiarm, zal je aan snelheden tot 130 km/u door de lucht zwieren. Een andere topper van dit kermisseizoen is zondermeer de Techno Power, die pas voor de tweede maal op de Belgische kermissen zal draaien, dus zeker een te ontdekken superattractie. De attractie gaat alle richtingen uit, waardoor je ongetwijfeld de vlinders in je buik krijgt tijdens de rit. 

 

Er zullen tijdens de kermis dezelfde maatregelen van kracht zijn als tijdens de markten. Aan de ingangen naar de pleinen en aan de attracties staat ontsmettingsgel, de attracties, jetons en kaartjes worden telkens ontsmet en iedereen moet een mond- of gezichtsmasker dragen. Ook zullen het aantal bezoekers per attractie beperkt worden. Op deze manier kan alles in veilige omstandigheden verlopen.

 

De kermissen die reeds plaatsvonden, oa in centrum Gent, verliepen allemaal rustig en volgens de geldende coronamaatregelen, er werden geen problemen vastgesteld, alles verliep veilig.

 

Gebruik de ingangen aan de Marktstraat, Graanmarkt, Twijndersplein en Oude Kaai om de kermis te betreden. Gebruik de uitgangen aan de Langemuntstraat, Graanmarkt, plein aan de Twijnster en Clément Behnplein om de kermis te verlaten.

 

- Mondmasker verplicht.

- Ontsmet je handen bij aankomst.

- Volg de looprichting.

- Hou afstand.

- Te lange wachtrij? Kom later terug!

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 jul 2020
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 10 mei 2021
Sam Herremans | 10 mei 2021
Sam Herremans | 05 mei 2021
Sam Herremans | 05 mei 2021
Sam Herremans | 29 apr 2021
Sam Herremans | 26 apr 2021

archief