NINOVE - affiche van de mauritzconcerten is nagenoeg finaal

NINOVE - affiche van de mauritzconcerten is nagenoeg finaal

Mauritzconcerten_maspoe_ninove
 

Zowel Nederland als België zijn met Gers Pardoel meegegaan en achterop zijn ‘Bagagedrager’ gesprongen. Sinds 2009 scoort hij hit na hit en worden zijn nummers meegezongen door jong & oud. Gers werd populair door zijn succesvolle samenwerking met The Opposites op de single “Broodje Bakpao”. Deze hit werd vervolgd door vele andere meezing hits, zoals “Ik neem je mee”, “Bagagedrager”, “Zo Bijzonder”, “Zomer”, “Hey Jij!!” en “Met Mij Mee”. In België is hij bij het grote publiek vooral bekend geworden door zijn deelname aan “Liefde voor muziek 2017”, met als exponent zijn hit “Zo bijzonder”. Zo populair dat hij zelfs 3x de Lotto Arena in Antwerpen heeft uitverkocht. 

 

Sinds het najaar van 2018 is Gers ook te zien als coach in het populaire programma “The Voice kids” op VTM. Gers laat zich door niemand van de wijs brengen. Hij maakt muziek om een goed gevoel te krijgen en zijn creativiteit erin te stoppen. Als anderen dat waarderen is zijn missie geslaagd. Gers is dit jaar ook nog steeds te zien in The Voice Kids België! Vorige zomer toerde Gers met zijn liveband door Nederland en België, waar hij het publiek opzweepte en liet genieten. Zo stond hij o.a. op de Lokerse Feesten, Rock Zottegem en Liberation. 

 

2020 zou het jaar worden voor Gers Pardoel! Met een nieuwe show op de planning, een volledig eigen kledingcollectie voor kids bij JBC, een nieuw album en een zomer vol festivals. Je zou denken dat de wereldwijde crisis hier roet in het eten zou gooien maar niets is minder waar. De JBC collectie ging in april online in verkoop met laaiend enthousiaste reacties op deze release. In de collectie is Gers zijn volledig creatieve zelve geweest waar games centraal staan. Het is een echte collectie naar de hand van Gers voor alle meisjes en jongens die #EchtZijn. Het nieuwste album 2020 kende wat vertraging maar komt er dan toch! 

 

Op 25 september releaset Gers zijn 4de solo studioalbum ‘2020’. Deze CD + DVD album bevat alle recente hits + het volledige ‘Vuurwerk’ concert uit 2019 in de Lotto Arena. Op de CD zijn o.a. de hits ‘Hey Jij!!’, ‘Zomer’ en ‘Met Mij Mee’ te vinden. Daarnaast bevat de DVD ook alle voorgaande hits zoals Bagagedrager, Louise, Ik Neem Je Mee, Boeng en nog veel meer! Een album dat je zeker niet mag missen en een feestje verdient!

 

Reserveer nu online je ticket voor de albumpresentatie show van Gers bij jou in de buurt en zing mee met de hits en laat je verassen door de nieuwe liedjes in deze intieme setting.

 
 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 sep 2020
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jacky Delcour | 30 nov 2020
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 26 nov 2020
Jacky Delcour | 24 nov 2020
Jacky Delcour | 20 nov 2020
Jacky Delcour | 16 nov 2020
Jacky Delcour | 12 nov 2020

archief