NINOVE - Sportkampen in bubbels

NINOVE - Sportkampen in bubbels

Editiepajot-logo-ninove

Na een lange en onzekere periode zonder sport konden de zomersportkampen toch doorgaan. En met succes! Een aantal maatregelen worden sowieso aangehouden.

 

Succesvolle sportkampzomer

Meer dan 500 kinderen, van kleuters tot +12-jarigen, schreven in voor de zomerkampen. Vooral de inschrijvingen van de +12-jarigen gingen omhoog, bij de danskampen was zelfs bijna de helft van de dansers ouder dan 12 jaar. Uiteraard werd deze leeftijdscategorie in een aparte bubbel opgedeeld.

Er werden heel wat maatregelen genomen om alles coronaproof te laten verlopen. Zo werden de deelnemers opgedeeld in kleinere bubbels (per leeftijd) en werden deze bubbels op verschillende tijdstippen verwacht om drukte bij de opstart te vermijden. De opvang van de deelnemers werd buiten aan de ingang van de sporthal georganiseerd. Zo konden ouders hun kind(eren) afzetten bij de juiste bubbel en was er geen overrompeling binnen in de sporthal zelf.

 

Herfstkampen

Dezelfde werkwijze wordt toegepast bij het kleuterkamp in de herfstvakantie. Dit kamp met als thema ‘kabouters’ gaat door van 4 tot 6 november. Nu er opnieuw meer kindjes mogen ontvangen worden in de sporthal, zijn er nog extra plaatsen vrij. Ook voor de ski- en snowboarddag voor 10 tot 18-jarigen in Terneuzen op 3 november zijn er nog vrije plaatsen. Inschrijven kan via www.ninove.be.

 
 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 sep 2020
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jacky Delcour | 21 okt 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 06 okt 2020
Jacky Delcour | 02 okt 2020
Jacky Delcour | 30 sep 2020

archief