NINOVE - Inhuldiging troostplek aan het wzc Klateringen

C21

NINOVE - Inhuldiging troostplek aan het wzc Klateringen

Editiepajot-logo-ninove

In november 2020 werd troostplek ‘Planttroost’ aangelegd. Het is een plaats waar mensen tijdens en na coronatijden even tot rust kunnen komen en eventueel troost kunnen vinden. Deze troostplek aan woonzorgcentrum Klateringen, is een initiatief van de werkgroep Ferm Ninove in samenwerking met stad Ninove.

 

Door de coronamaatregelen liet een officiële inhuldiging even op zich wachten. Voorafgegaan door een troostwandeling, zal de plek op 26 augustus 2021 ingehuldigd worden door de burgemeester en de schepen voor sociale zaken.

 

Praktisch

  • 18.30 uur: start van de troostwandeling aan de O.L.V.-kerk. Voorwoord door de burgemeester en voorzitster van Ferm t.h.v. het oorlogsmonument.
  • 18.30 – 19.30 uur: de troostwandeling loopt doorheen de stad. Onderweg komen de deelnemers op verschillende locaties gedichten over troost tegen.
  • 19.30 uur: einde van de troostwandeling aan het wzc Klateringen. De schepen van sociale zaken en welzijn huldigt samen met Ferm de troostplek in. Nadien volgt een receptie voor alle genodigden.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 aug 2021
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 10 okt 2021

archief