Veeloo in Ninove start met eigen overname programma, je oude e-bike is geld waard

C21

Veeloo in Ninove start met eigen overname programma, je oude e-bike is geld waard

Veeloo01
Ingezonden foto
 
Veeloo, het Belgische merk van elektrische fietsen met vestigingen in Ninove, Aalst en Dendermonde is  dit jaar gestart met een eigen overname programma voor fietsen. Het kopen en verkopen van een tweedehands elektrische fiets is vaak een delicaat gegeven omdat je als  koper niet weet wat de historiek is van de fiets. Ook als verkoper zie je er vaak tegen op om deze online  te gaan aanbieden. Daar hebben de mensen van Veeloo nu een oplossing op gevonden, die ook nog eens  het duurzame karakter van hun merk in de verf zet. 
 
“Dit jaar bestaat Veeloo 6 jaar en we merken dat onze eerste klanten ook al eens een nieuwe e-bike  willen. Daarom willen we een duurzame oplossing bieden aan onze klanten. Ons recyclage programma is  goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee van de klant.” vertelt Jens De Mulder van Veeloo. “Door een overnamepremie te gaan geven voor hun oude elektrische fiets kunnen ze bij aankoop van een  nieuwe fiets onmiddellijk wat geld gaan besparen. De overgenomen fietsen worden door ons volledig in  orde gezet en als betrouwbare tweedehandsfiets met 1 jaar garantie opnieuw aangeboden.” 
 
Fietsen worden wel vaker overgenomen door fietsenhandelaars, maar het is vrij uniek dat een e-bike  merk dit in eigen beheer gaat opzetten. “De focus van dit overname programma ligt vooral op eigen  fietsen. Mensen die een Veeloo kopen, kunnen er in de toekomst dus ook op rekenen dat wij deze terug  overnemen als ze de behoefte hebben om een nieuwe fiets aan te schaffen.” Door deze bijkomende service wil Veeloo hun service level dus nog wat verder opkrikken. Benieuwd hoeveel overname je voor jouw elektrische fiets krijgt.Surf naar https://www.veeloo.be/overname/ 

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 mrt 2024
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief