Gratis expositie Autisme in beeld in Ninove in het kader van wereld autisme dag

C21

Gratis expositie Autisme in beeld in Ninove in het kader van wereld autisme dag

A_ninove
Twee april is wereld autisme dag, en dat zet de stad in de kijker met een gratis expositie. Van 27 maart tot en met 14 april kan je de expo komen bekijken in de foyer van CC De Plomblom. Dit initiatief is een samenwerking tussen de stad en De Flapuit, Passtel - IBSO de Horizon, GO! Atheneum Ninove, Richtpunt Ninove en Hartencollege Aspelare.
 
Hoe laat autisme zich van binnenuit voelen? Die beleving is voor de 45.000 mensen met autisme in Vlaanderen telkens anders. De beeldengalerij ‘Autisme in beeld’ probeert die beleving te delen, verwoorden en in beeld te brengen. Met aandacht voor de verschillen én de overeenkomsten. In 50 posters duikt de bezoeker in de leefwereld en in het hoofd van iemand met autisme.
 
Ook enkele Ninoofse scholen gingen aan de slag rond dit thema. Met de campagne ‘KEIvoorAutisme’ gingen de leerlingen creatief aan de slag met keien. Die toverden ze om tot echte kunstwerken. De werken van de leerlingen uit De Flapuit, Passtel - IBSO de Horizon, GO! Atheneum Ninove, Richtpunt Ninove en Hartencollege Aspelare zijn tijdens deze expo ook te bezichtigen.
 
 Praktisch
 
Van 27 maart tot en met 14 april
Te bezoeken van maandag tot donderdag 8.30 tot 12 uur en 13.30 tot 16 uur, op vrijdag van 8.30 tot 12 uur en ook tijdens voorstellingen in het CC.
Gratis

  

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 mrt 2024
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief