Fun Happening Kermis in Mieerbeek op zaterdag 1 juni op het gemeenteplein

C21

Fun Happening Kermis in Mieerbeek op zaterdag 1 juni op het gemeenteplein

20240522_101606__kopie_
 
Op zaterdag 1 juni komt het Gemeenteplein in Meerbeke tot leven met de Fun Happening Kermis Mieërbeek. Dit evenement belooft een dag vol plezier en vermaak met verschillende activiteiten voor alle leeftijden.
 
Activiteiten 
Bezoekers van de Fun Happening Kermis kunnen deelnemen aan verschillende activiteiten, waaronder touwtrekken, petanque en wandeltochten van 10 km en 20 km. Voor de muzikale omlijsting zorgt de band Enkavee de hele dag voor een gezellige sfeer en ambiance. Voor de zoetekauwen onder ons is er een foodtruck met een ijskar aanwezig. Dit allemaal terwijl de jongsten zich kunnen uitleven op de springkastelen van WonderSpring.
 
Avondprogramma
Het evenement wordt afgesloten met een tof avondprogramma, inclusief optredens van De VIP Party Band, Nico Zingt Hazes, De Harmonie en DJ Tim. Deze artiesten zorgen voor een feestelijke afsluiting van een dag vol plezier.
 
Organisatie
Het team achter Fun Happening Kermis Mieërbeek bestaat uit vier studenten die Eventmanagement studeren aan de Arteveldehogeschool in Gent, met ondersteuning van de organisatie van FCB Friends.
 
Belang 
Voor inwoners van Meerbeke en omstreken is dit evenement een perfecte gelegenheid om samen te komen en te genieten van een dag vol plezier, sport en muziek. Het biedt tevens de kans om nieuwe vriendschappen te sluiten en oude bekenden weer te zien.
 

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 mei 2024
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 03 jun 2024

archief