Sportoase de Kleine Dender Ninove gaat van start

C21

Sportoase de Kleine Dender Ninove gaat van start

A_zidis_sportoase_ninove_eerstespade_foto11__kopie_
Ingezonden foto
 
Het stadsbestuur van Ninove en Groep Sportoase zijn officieel gestart aan de werken van de totaalrenovatie van zwembad De Kleine Dender in de Parklaan in Ninove. Het project, gerealiseerd binnen een publiek-private samenwerking, is een vestiging van Sportoase. Sportoase zal instaan voor zowel de renovatie, als de exploitatie voor een periode van 30 jaar. Het volledig vernieuwde sportcomplex zal, na renovatie van het sportbad, golfslagbad en wildwaterkreek, de deuren openen in 2026. Er komt ook een nieuw instructiebad met beweegbare bodem, een peuter- en kleuterzone met speelelementen, een saunalandschap met Finse sauna, en een spiegelzaal voor groeps- en danslessen.
De vernieuwde brasserie met terras, zal worden uitgebaat in samenwerking met Foodmaker, bekend om hun gezonde en smakelijke assortiment. Dit zal een toevoeging zijn aan het gezondheidsparadijs dat specifiek is afgestemd op de noden en behoeften van de lokale gemeenschap.
 
SAMENWERKING STAD NINOVE EN SPORTOASE
 
Sportoase is een jonge en dynamisch organisatie die binnen het kader van een publiek-private samenwerking tot doel stelt om toegankelijke en kwalitatieve sport- en ontspanningsbeleving aan te bieden. Dit steeds in samenwerking met de lokale overheid. Het project wordt gerealiseerd door Sportoase ondersteund LD-architecten, Tractebel, en wordt gebouwd door Algemene Bouw Maes als aannemer.
 
                                                                                                                                                                                                                                 DUURZAAMHEID
Sportoase is als marketleider een pionier, niet enkel als het om het volgen van de laatste sporttrends gaat, maar zeker ook op vlak van een duurzame uitbating. Specifiek in Sportoase De Kleine Dender Ninove dragen volgende innovatieve maatregelen bij
aan een duurzame uitbating en toekomst:
Een volledig gasloos gebouw
Chloorarme waterbehandeling
Zonnepanelen
Frequentiesturingen op pompen
Recuperatie van het spoel- en regenwater via UF-RO
Afvalwater van UF-RO als sanitair spoelwater
LED verlichting
 
 

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 sep 2024
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 11 sep 2024

archief