Ninof in t Nief de vernieuwde handelskern verwelkomt je

C21

Ninof in t Nief de vernieuwde handelskern verwelkomt je

20240503_151305__1_
Foto Marc Colpaert
 
De Ninoofse handelaars in het centrum vieren dit weekend niet enkel het Weekend van de Klant, maar ook de opening van de vernieuwde handelskern. Onder de noemer ‘Ninof in ’t Nief’ verwelkomen ze je in de binnenstad. Reken op een gezellige sfeer, leuke attenties, een modeshow én Samson & Marie.
 
 
Tijdens het Weekend van de Klant zeggen handelaars dankjewel aan hun klanten. Daarom kan je in het weekend van 5 en 6 oktober genieten van heel wat leuke extra’s, zowel in de deelgemeenten als in de vernieuwde binnenstad. De lokale handelaars van de binnenstad verwelkomen je bovendien in de vernieuwde handelskern. Dompel je onder in de sfeer, ontvang toffe attenties, doe mee aan de tombola en maak een leuke herinnering in de photobooth.
 
 
 

Op zaterdag zorgen Radio Ninove en Samson & Marie voor een muzikale noot. Samson & Marie kan je meebeleven op het Niniaplein (Centrumlaan), om 13.30 uur. Na het optreden, om 14.30 uur, voorzien de stad en Ninia Shopping een meet & greet in het shoppingcentrum. Ga je liever zondag shoppen, dan kan je een modeshow meepikken én ontvang je een extra goodiebag bij je aankopen. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 okt 2024
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 27 sep 2024
Marc Colpaert | 25 sep 2024

archief