Hart boven Hard GERAARDSBERGEN: 10 HARTenwensen

C21

Hart boven Hard GERAARDSBERGEN: 10 HARTenwensen

Editiepajot_ingezonden_10_hartenwensen_voor_geraardsbergen
 

Hart boven Hard is een burgerbeweging die mensen en organisaties uit het ruime middenveld samenbrengt die zich zorgen maken over de besparingen van de Vlaamse en de Belgische regering. De burgerbeweging verzet zich tegen een al te economische kijk op onze samenleving. Ze verdedigt solidariteit, waarde boven winst en zuurstof voor mensen. Ze werkt van onderuit en gelooft dat er wél een alternatief is.

 

Het doel van de beweging wordt uitgedrukt in 10 HARTenwensen, zoals "Stop armoede", "Wees wereldwijs", "Diversiteit is realiteit" en "Eco is logisch".

 

In Geraardsbergen werd op zaterdag 29 augustus een lokale kern van Hart boven Hard opgericht. Een van de medeoprichters van Hart boven Hard, Hugo Franssen, kwam de burgerbeweging voorstellen en de gestelde vragen beantwoorden.

 

Als volgende stap wordt er nu gekeken hoe Geraardsbergen HARTelijker te maken, hoe Geraardsbergen warmer te maken. Op zaterdag 3 oktober komen enthousiastelingen samen om na te denken over "10 HARTenwensen voor Geraardsbergen".

 

Hart boven Hard Geraardsbergen nodigt alle Geraardsbergenaars uit om samen tot 10 HARTenwensen voor Geraardsbergen te komen!

 

Locatie: parketzaal (2de verdieping) van Jeugdcentrum De Spiraal, Zakkaai 29 te Geraardsbergen

Datum & tijdstip: zaterdag 3 oktober van 14 uur tot 16 uur.

Meer informatie: http://www.hartbovenhard.be/hart-boven-hard-geraardsbergen/ en https://www.facebook.com/hartbovenhardgeraardsbergen

Voor meer info bij dit persbericht: Lander Vander Linden (0478 59 23 22), Wim Schrever (0475 86 19 08), Tom Sillen (0475 50 93 60) of mailto:geraardsbergen@hartbovenhard.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 sep 2015
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jimmy GODAERT | 11 jul 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief