Ben jij klaar voor het nieuwe sportseizoen?

C21

Ben jij klaar voor het nieuwe sportseizoen?

Image001-1
 

Ben jij klaar voor het komende seizoen van Jupiler Pro League? Wij in ieder geval wel! Na de eerste paar spannende wedstrijden zitten wij er goed in. Wij vragen ons af of Club Brugge er weer met de eerste plek vandoor zal gaan – het zou best kunnen, de club is ook nu weer in de allerhoogste regionen van de ranglijst te vinden, maar toch zien wij ook dat er meer dan genoeg geduchte tegenstanders op de loer liggen. Een spektakel belooft het in ieder geval te worden.

Voor tijdens de Jupiler Pro League

Wat wij leuk vinden om te doen tijdens het kijken van de wedstrijden in de Jupiler Pro League, en wat wij jou ook zeker kunnen aanraden is wedden op sport, in ons geval voetbal. Toch hoeft het niet alleen voetbal te zijn. Als je liever naar Max Verstappen kijkt, die voor Nederland uitkomt (maar waarvan wij allemaal weten dat het eigenlijk een Belg is!) kan je ook met gemak op hem inzetten. Het mooie van sportwedden, is dat het voor iedereen leuk is: als je een sport goed kent en er helemaal inzet, leef je extra mee met de wedstrijd en is elke minuut spannend. Als je daarentegen nog een beetje opstartproblemen hebt en nog niet zo in bent gekomen in de spanning van het lopende seizoen, dan kan dit net het stukje motivatie zijn dat je nodig hebt om er weer helemaal in te komen en zo zin te maken voor het seizoen.

Je hoeft niet alleen te wedden op de uitslag van de wedstrijd. Je kan bijvoorbeeld ook wedden op wie er halverwege aan kop gaat (bij voetbal) of wie er op zaterdag de pole position pakt (bij Formule 1). Zo is niet alleen het laatste stuk van de wedstrijd spannend, maar de hele wedstrijd – of zelfs het hele weekend, in het geval van Formule 1, want de kwalificatie wordt natuurlijk op zaterdag verreden.

Tip voor tijdens de sportwedstrijden

Wat wij je ook kunnen aanraden, is om voordat je een bedrag stort, eerst goed te kijken naar de bonussen die eventueel worden uitgedeeld. Meestal is het zo, met name als je voor de eerste keer een bedrag stort, dat je dan extra speeltegoed krijgt om mee uit de voeten te kunnen. Dat zou natuurlijk ideaal zijn op het moment dat je aan de slag gaat – zo heb je de kans om bijvoorbeeld een wat gewaagdere voorspelling te doen – zou het Nicholas Latifi nog een keer lukken om eerste te worden in de derde vrije training, bijvoorbeeld, zoals hij tijdens de Grand Prix van Silverstone deed? Een voorspelling die je misschien niet zou doen met je eigen geld, maar waar je met veel plezier op wed als je toch wat extra tegoed hebt.

In ieder geval is sportwedden dus een leuke manier om wat extra pit toe te voegen aan je kijkervaring het komende seizoen – wij hebben in ieder geval weer heel erg veel zin om hele weekenden lekker naar de allerspannendste sporten te kijken en flink te wedden op onze lievelingssporters.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 sep 2022
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief