4 tips voor het geven van het beste vrijgezellenfeest

C21

4 tips voor het geven van het beste vrijgezellenfeest

Table-setting-791148__340

Dus je beste vriend gaat trouwen. Ga niet mee met de reflexmatige reactie en doe wat al zoveel anderen hebben gedaan. Natuurlijk wil je rekening houden met wat je vriend leuk zou vinden, maar exotische dansers hoeven niet de go-to te zijn voor elk vrijgezellenfeest (niet dat daar iets mis mee is). En terwijl Ed Helms wakker wordt en ontdekt dat zijn gezicht getatoeëerd is, is ook iets dat universeel hilarisch is, dingen hoeven ook niet te ontsporen om het een gedenkwaardige gebeurtenis te maken. Gebruik juist deze tips voor een vrijgezellen Volendam feest! 

 

Word actief 

Als je man van het uur besluit dat hij wil opstaan ​​en naar buiten wil om een wourkout met halterschijven 50mm te doen, dan is dat wat je doet met ijver. Van het huren van een skihut met mooi renovliesbehang en een wandelweekend tot een wild golfweekend en parachutespringen, de mogelijkheden voor een spannend vrijgezellenfeest of extravaganza zijn schijnbaar eindeloos. Als je een groot feest hebt, kun je overwegen om een ​​centrale locatie te zoeken voor dat evenement. Als je het echter klein houdt, heb je meer vrijheid om er een weekendje weg van te maken.

 

Regel alles

Meer nog dan de locatie of het idee, wil je er zeker van zijn dat je bij de aanstaande bruidegom incheckt en te weten komt wat hij in gedachten heeft. Je wilt niet aannemen of, erger nog, gaan met wat je wilt, omdat hij zich iets heel anders had kunnen voorstellen. Sommige jongens willen uitblazen in Amsterdam, terwijl anderen misschien liever een rustig toevluchtsoord in de bergen hebben. Wil hij een stel middelbare school-, universiteits- en huidige vrienden uitnodigen? Of hoopt hij het intiemer te houden? Dit zijn de dingen die je moet weten voordat je doorgaat met "go".

 

Ga op kroegentocht

Laten we eerlijk zijn - drinken zal hoogstwaarschijnlijk het middelpunt van het weekend zijn, dus waarom zou je er niet het beste van maken met een kroegentocht in een geweldige stad? Als je het gebied goed kent, kun je van tevoren bellen en kijken of ze je groepskortingen of drankbonnen geven. Sommige bars houden van kruipen, terwijl anderen je meteen vertellen dat die van hen het beste kunnen worden overgeslagen. Denk eraan om er een leuk maar gemakkelijk thema van te maken of koop bijpassende vrijgezellenfeestshirts zodat iedereen weet dat jullie samen zijn. Je zou kunnen overwegen om de vrijgezel iets te geven waardoor hij zich onderscheidt van de rest.

 

Mix activiteiten

Je hebt meer vrijheid om dit te doen als je een vrijgezellenweekend geeft, in tegenstelling tot een avond van een vrijgezellenfeest. Als je een weekendje weg gaat, overweeg dan om vrijdag de rustige avond te maken waar de jongens bijpraten, junkfood eten, wat whisky drinken en de typische jongensfilms bekijken. Maak van zaterdag de dag voor je grote avontuur, zodat iedereen goed uitgerust is en klaar om het uit het water te blazen. Zorg ervoor dat je genoeg aspirine klaar hebt staan ​​voor je zondagse brunch voor vertrek. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 nov 2022
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Redactie Editiepajot | 04 jul 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Redactie Editiepajot | 26 apr 2024
Redactie Editiepajot | 09 apr 2024
Redactie Editiepajot | 20 feb 2024
Redactie Editiepajot | 22 jan 2024
Redactie Editiepajot | 13 nov 2023

archief