5x kerstcadeaus shoppen in het Pajottenland

C21

5x kerstcadeaus shoppen in het Pajottenland

Image001
 

Onlangs zijn de dagen wat korter geworden, en de temperatuur een heel stuk lager. Dat betekent onder andere dat de winter in het land is, maar voornamelijk dat de kerstperiode voor de deur staat. En wie houdt er nu niet van gezellig warme chocomelk drinken, lekker eten met de familie en de tofste cadeautjes uitpakken? Maar die belanden niet vanzelf onder jullie prachtige Kerstboom. Om je cadeautjesjacht dit jaar te vergemakkelijken, vind je hier alvast de winkelstraten en winkelcentrums in het Pajottenland waar je het meest kans maakt op succes. 


Shopping Pajot 

In één van de 23 winkels van Shopping Pajot, vind je ongetwijfeld het cadeau waarnaar je op zoek was. Van schoenenwinkels over kledingwinkels tot elektroketens, het sfeervolle winkelcentrum in Sint-Pieters-Leeuw biedt de ideale mix van plezier en gemak. Over een parkeerplaats maak je je ook geen zorgen, want er zijn 850 gratis plaatsen ter beschikking. 


Winkelcentrum Ninia

Ook in winkelcentrum Ninia zal je cadeautjesjacht met succes worden volbracht. Op zoek voor je mama, lief én vriendin? Neem dan zeker een kijkje in de winkels Ici Paris XL, Rituals en Hema. Hier vind je een overvloed aan bruikbare, originele cadeaus voor wie dan ook. Nog een kleine baby in huis? Neem deze gerust mee op je shopping trip, want er is een babyhoek aanwezig. 


Westland Shopping 

Op zoek naar een groter shoppingcentrum met nog meer winkels dan de voorgaande twee? Bezoek dan eens Westland Shopping. Hier vind je ook bekende modeketens zoals Bershka, Zara en H&M. Het winkelen beu? Neem dan even een pauze in één van de gezellige horecazaken die talrijk aanwezig zijn. 


Grote markt Halle 

De Grote Markt van Halle en de kleinere straatjes errond bruisen van leuke winkeltjes waar je absoluut enkele kerstcadeaus scoort. Het grootste voordeel van Halle is dat de winkelstraten volledig verkeersvrij zijn. Zo hoef je niet telkens opzij te springen voor een auto die wil passeren, maar shop je de hele namiddag in alle rust. Bovendien kan je hier terecht voor cadeaus uit een hogere prijsklasse zoals een Cartier Tank of een parfum van Dior.


Vilvoorde

Tenslotte is Vilvoorde de place to be voor kerstcadeaus. Reken voldoende tijd in, want hier spendeer je makkelijk een volledige zaterdag al slenterend door de winkelstraten. Daarnaast is de sfeer tijdens de kerstperiode er de moeite waard.

 

Als je in de winkels niet vindt wat je zoekt, heb je online nog heel veel winkels waar je leuke winterjassen voor heren, een tof paar sokken of luxueuze cosmetica kan kopen. Waar koop jij je kerstcadeaus?

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 dec 2022
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Redactie Editiepajot | 20 feb 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief