GALMAARDEN - Op zoek naar hulp en geld

C21

GALMAARDEN - Op zoek naar hulp en geld

Editiepajot_galmaarden_albatros_foto_mc_bewerkt
Chiro Albatros op zoek naar geld. - Foto Marc Colpaert
 

Chiro Albatros is op zoek naar mensen die een handje willen helpen bij de binnenafwerking van hun nieuw gebouw. Naast helpende handen is een financieel steuntje ook meer dan welkom.

Omdat de chiro Albatros twee jaar geleden te horen kreeg dat ze hun vaste stek ‘het oud klooster’ in Tollembeek moesten verlaten, werd beslist om een nieuwbouw te realiseren op het gemeentelijk sportcentrum in Tollembeek. Ondertussen staat de ruwbouw er al en zijn de mensen van  de chiro van start gegaan met de binnenafwerking die ze uitvoeren in eigen beheer. “ Wie een beetje tijd over heeft en ons wil komen helpen aan dit immense project mag ons steeds een seintje geven per email: kim.gettemans@telenet.be of 0474/23.96.22.”, vertelde Kim.
Wie dit project financieel wilt helpen met een fiscale gift dan is dit ook mogelijk. Alle giften zijn vanaf 30 euro fiscaal aftrekbaar. Er kan gestort worden op het rekeningnummer 000-0000004-04 van de Koning Boudewijnstichting, 1000 Brussel met als referentie ‘L82206 – ChirolokalenAlbatros Tollembeek. Wie even wilt gaan kijken hoe de werken vorderen kan hiervoor terecht op: www.chiroalbatros.be/lokalen .
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 jan 2010
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief