TOLLEMBEEK - Schoolfeest Centrumschool : "Met de Knipoog naar Amicato"

C21

TOLLEMBEEK - Schoolfeest Centrumschool : "Met de Knipoog naar Amicato"

Editiepajot_tollembeek_schoolfeest_foto_luc_van_steenberge
Kinderen op het springkasteel. - Foto's Luc Van Steenberge
 
Editiepajot_tollembeek_schoolfeest_foto_luc_van_steenberge__1_
De burgemeester samen met directrice Christine De Taeye en enkele leerkrachten met de kinderen. - Foto's Luc Van Steenberge
 

Zondagnamiddag werd het jaarlijkse Schoolfeest in Centrumschool "De Knipoog" georganiseerd.

De weergoden hadden in de voormiddag de hemelsluizen opengezet maar in de namiddag kwam een waterzonnetje de optredens opvrolijken. Directrice Christine De Taeye mocht van een geslaagde namiddag spreken.
 
De kinderen van het eerste tot het zesde leerjaar brachten leuke dansjes op toffe muziek live gespeeld door de harmonie Amicato uit Tollembeek. Voor de kleuters was een theater voorzien en de allerkleinsten plooiden ballonnen. Verder kon iedereen zich nadien uitleven op het springkasteel.
 
Ook benadrukte burgemeester Pierre Deneyer het geheim van het succes van de vier gemeentescholen op het grondgebied van Galmaarden met momenteel bijna 800 leerlingen en hij dankte de ouders voor het vertrouwen die gesteld wordt in het gemeentelijk onderwijs. "Vooral de kwaliteit van de leerkrachten en directie moet een vertrouwen geven aan de ouders, ook het busvervoer om de kinderen veilig naar school te brengen is een grote troef. In elke school is er reeds opvang vanaf 7 uur en dit tot minstens 18 uur. Verder is ieder personeelslid bij ons school belangrijk ongeacht de functie die hij of zij uitoefent. Ook niet te vergeten de ouderraad waarbij vele tientallen mensen zich belangeloos inzetten met de vele naschoolse activiteiten zoals vandaag op dit schoolfeest. En ook moet er blijvend geïnvesteerd worden in alle scholen in onze gemeente om het vertrouwen van de jonge ouders te blijven genieten, bij ons is elk kind ook een VIP" aldus een fiere burgemeester.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 jun 2010
Luc Van Steenberge
Luc Van Steenberge
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief