GALMAARDEN - Henry Spider terug van weggeweest

C21

GALMAARDEN - Henry Spider terug van weggeweest

Editiepajot_galmaarden_spider_1_bewerkt
Spider bij de organisatoren van kermis Spieringen. - Foto © Marc Colpaert
 

Henry Spider staat weer op de planken en dat hebben ze geweten in Vollezele waar hij zijn eerste optreden gaf. Hij zong vooral oudere gekende liedjes en kreeg een staande ovatie toen hij als laatste nummer ‘Villezjeel’ zong. U kunt hem ook nog aan het werk zien op zondag 18 juli in Herfelingen tijdens de ‘Waanzinnige feesten’.

Voor de dertigste editie van kermis Spieringen stond ondermeer Henry Spider op het programma. Heel wat mensen uit Vollezele zakten af naar de feesttent om hun idool van zoveel jaren terug nog eens aan het werk te zien. Het was wat men noemt een meer dan geslaagd optreden.
 
“ Van toen ik besliste om terug op te treden wou ik graag met iets naar buiten komen dat nog niet echt bestaat in Vlaanderen”, sprak Spider. Daarom kwam ik tot de combinatie van ‘Jukeboxoldies’ – ‘Imago met kostuum en hoed’ – en natuurlijk het gegeven van ‘een opa van 60 jaar die er nog eens invliegt’. Al deze ingrediënten bijeen maken dat ik niet verzuip tussen de massa Vlaamse zangers en ik mij meer wil profileren als entertainer. Dat is heel wat werk geweest om dat in die juiste plooi te krijgen, maar nu zit het goed en kan ik normaal gezien op vele soorten evenementen terecht.
Ik probeer in elk geval om mij honderd procent te geven tijdens zo een optreden want dat verwachten publiek en organisators en daar hebben ze recht op.
 
De afsluiter was voor deze gelegenheid ‘Villezjiel’ en ge kunt u al voorstellen dat het Vollezeels publiek daar ondertussen zot van is. Ik was aangenaam verrast door de staande ovatie die ik op het einde kreeg”, besluit Henry.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 jul 2010
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief