GALMAARDEN - Huur eens een elektrische fiets bij Salens

C21

GALMAARDEN - Huur eens een elektrische fiets bij Salens

Colpaert_galmaarden_elect_fiets_1
Luc Salens met een van zijn elektrische fietsen.- Foto © Marc Colpaert
 

De firma Salens uit Galmaarden is sinds kort gestart met de verhuur van elektrische fietsen in het Pajottenland. Al enkele jaren verkopen ze naast gewone fietsen ook elektrische fietsen.

"Sinds enige tijd hebben wij de stap genomen om een aantal elektrische fietsen te verhuren”, vertelt Luc Salens. “Het Pajottenland met zijn steile hellingen is voor heel wat fietsers nogal zwaar. Wie de Congoberg in Vollezele kent en iets verderop de Muur van Geraardsbergen weet waarover ik spreek”, lachte Salens.

“De elektrische fietsen zijn niet meer te vergelijken met deze van jaren geleden. Vandaag kan men al met een fiets met één batterij gemakkelijk 65 km afleggen aan een snelheid van 25 km. Wie kiest voor een fiets met dubbele batterij, rijdt gemakkelijk 120 km ver. En wie dan nog verder wilt, kan natuurlijk altijd nog de pedalen gebruiken”, besluit Luc Salens.

Een fiets huren in het centrum van Galmaarden kost 19 euro voor een halve dag, voor een hele dag betaald men 35 euro. Meer info bij de firma Salens 054/51.85.01.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 jul 2010
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief