NINOVE – Saarke uit TOLLEMBEEK mocht gratis shoppen met Daisy Van Cauwenbergh

C21

NINOVE – Saarke uit TOLLEMBEEK mocht gratis shoppen met Daisy Van Cauwenbergh

Editiepajot_ninove_dagvandeklant_01_tom_vierendeels
Saarke was gepakt en gezakt. - Foto's © Tom Vierendeels
 
Editiepajot_ninove_dagvandeklant_02_tom_vierendeels
Editiepajot_ninove_dagvandeklant_03_tom_vierendeels
Editiepajot_ninove_dagvandeklant_04_tom_vierendeels
 
Editiepajot_ninove_dagvandeklant_05_tom_vierendeels
Editiepajot_ninove_dagvandeklant_06_tom_vierendeels
 

Afgelopen maand liep er in het Ninia Shoppingcenter een wedstrijd naar aanleiding van de Dag van de Klant. Het was de bedoeling om een volle spaarkaart te deponeren in een doos waaruit een winnares geloot werd. Zij mocht een dagje gratis komen shoppen onder begeleiding van een styliste. 

De gelukkige was Sara De Staercke uit Tollembeek, beter gekend als Saarke. “Ik ben heel blij dat ik gewonnen heb”, zegt ze glimlachend en al met enkele zakken geladen. “Ik ben onlangs bevallen van mijn tweede zoontje en ik begin met werken op 1 oktober. Een prachtig moment dus om mezelf eens deftig in het nieuw te zetten.” Ondanks door de bevalling de kinderwens vervuld werd, heeft dit ook een nadeel voor haar. “Door de kinderen kijk ik veel meer naar kinderkledij en niet meer naar mezelf. Zo’n dagje voor mezelf doet wel deugd”, besluit ze. Saarke mocht in diverse zaken een gsm, juwelen, een outfit, schoenen en accessoires kiezen aan de hand van geschonken bons. 

Oorspronkelijk ging styliste Viviane Audenaert de styling op zich nemen maar op het laatste moment nam Daisy Van Cauwenbergh haar plaats in. “Ik ken Viviane goed en zij kon helaas niet aanwezig zijn en daarom had ze gevraagd of ik haar wou vervangen”, verklaard Daisy. Doch deze inval, is de Wemmelse niet aan haar proefstuk toe. “Ik geef regelmatig workshops met betrekking tot cosmeticaproducten, maar af en toe ga ik wel met iemand shoppen en geef ik stylingtips.” Daisy ziet haar opdracht voor geslaagd. “Ik ben blij dat Sara tevreden is met het resultaat. Voor mij is het ook steeds plezant dat ik kan gaan shoppen zonder geld uit te geven”, lacht de gewezen Miss België.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 sep 2010
Tom Vierendeels
Tom Vierendeels
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief