GALMAARDEN - Nieuw schoonheidsspecialiste Evelien

C21

GALMAARDEN - Nieuw schoonheidsspecialiste Evelien

Dsc_2337
Evelien aan het werk. - Foto Marc Colpaert
 

Zopas opende Evelien Van Eesbeek een nieuw schoonheidszaak in de Vianebaan 53 in Galmaarden. Evelien is schoonheidsspecialiste en doet eveneens medische pedicure. Ze gaf haar zaak de naam Beautanique mee, wij laten haar graag even aan het woord.

“ Het beoefenen van schoonheidsverzorgingen is al langer een droom en passie voor mij. Mensen luxueus behandelen met de gewenste resultaten nadien, is de grootste troef van schoonheidsinstituut Beautanique. Vol overgave en professionaliteit streef ik ernaar dat iedere klant tevreden terug komt bij mij. Zo worden alle behandelingen aangepast van persoon tot persoon en geef ik steeds het beste van mijzelf!

Bij de keuze van de naam van het instituut heb ik mij laten inspireren door de woordspeling van het franse Botanique of wel kruidtuin, waar ik er dan Beautanique van gemaakt heb of schoonheidstuin. Ook mijn producten, Germaine de Capuccini, zijn gelinkt aan mijn naam. Germaine de Capuccini zijn Spaanse producten die van hoogstaande kwaliteit zijn en die deels vervaardigd zijn uit planten en bloemen. Kortom producten met een lekker geurtje en waar je het gewenste resultaat mee behaald.

Bij dit schoonheidsinstituut kan u terecht voor een deugddoende gelaatsverzorging volledig aangepast aan u huid, weldoende lichaamsverzorgingen van kop tot teen. Ook kan u er terecht voor een aangename medische voetverzorging en handverzorging. Ook zijn er allerlei arrangementen en maandelijkse acties. Wil je ook iemand een plezier doen met een leuke verrassing, dan is een cadeaubon van Beautanique zeer geliefd”, vertelde Evelien. Meer weten over dit nieuw schoonheidssalon, bel naar 0474/86.45.91.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 okt 2010
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief