GALMAARDEN - Goedkoop lenen met de Woonwinkel

GALMAARDEN - Goedkoop lenen met de Woonwinkel

Colpaert_galmaarden_woonwinkel_1
Peter en Eddy van de Woonwinkel. - Foto Marc Colpaert
 

De Woonwinkel, een intergemeentelijke organisatie, lanceert straks een nieuw project, goedkoop lenen voor het plaatsen van energie besparende maatregelen in een woning.

De Woonwinkel is actief in de gemeenten Lennik, Gooik, Galmaarden, Pepingen, Herne en Bever en geeft gratis en vrijblijvend advies over premies, huren, kopen en renoveren van woningen. “ De mensen van deze zes gemeenten kunnen met heel wat vragen bij ons terecht”, aldus ruimtelijk planner Eddy De Swert. “ Zo geven wij informatie over allerlei premies, over de huurwetgeving en goedkope huurwoningen, maar ook advies bij het verbouwen en renoveren van een woning. Hoe pak ik de vochtproblemen in mijn huurwoning aan? Een technisch adviseur komt op huisbezoek en verleent deskundig advies. Hoe kan ik als oudere zo lang mogelijk veilig thuis blijven wonen. Een expert komt langs en kijkt welke veranderingen er in de woning kunnen gebeuren en of men in aanmerking komt voor de aanpassingspremies”, vertelde Eddy.

Heel binnenkort start de Woonwinkel met een totaal nieuw project. “ Wie zijn woning wilt aanpassen tot een meer energie besparende woning, kan hiervoor een lening aangaan tot 10.000 euro en dit tegen een rentevoet van 0,5 %. Wie dus extra isolerende zaken wilt doorvoeren zoals enkel glas vervangen naar dubbel glas, kan binnenkort hiervoor een uiterst voordelige lening aangaan”, aldus Peter Vinck van de Woonwinkel. Meer weten over de Woonwinkel bel naar 054/34.32.62 of surf naar www.woonwinkelpajottenland.be 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 nov 2010
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 25 jun 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 21 jun 2019
Marc Colpaert | 11 jun 2019
Marc Colpaert | 04 jun 2019

archief