Wat met het postkantoor van GALMAARDEN?

C21

Wat met het postkantoor van GALMAARDEN?

Editiepajot_galmaarden_de_post_1
Gaat het postkantoor dicht? - Foto © Marc Colpaert
 

De burgemeester van Galmaarden Pierre Deneyer (CD&V) heeft uit goede bron vernomen dat op termijn het uitreikingskantoor van Bpost van Galmaarden naar Halle zou verplaatst worden. Hij schreef dan ook een brief voor meer duidelijkheid.

De afgelopen maanden was er al heel wat te doen over een mogelijke overplaatsing van het postpersoneel van Galmaarden naar Herne of Gooik. Volgens bepaalde bronnen zou de mogelijkheid bestaan dat de mensen van het postkantoor in Galmaarden naar Halle moeten verhuizen. “ Uit goede bron heb ik vernomen dat in het kader van de herstructurering van de kantorennetwerk het uitreikingskantoor Galmaarden op termijn wordt ondergebracht in een ‘Mailcentrum’ in Halle. De juiste locatie ervan zou evenwel nog niet zijn bepaald”, sprak burgemeester Pierre Deneyer.

Hij wilde geen tijd laten verloren gaan en stuurde reeds een brief naar Johnny Thijs, CEO van Bpost.

“De postmannen zijn mijn inziens terecht bezorgd over de geplande wijzigingen in de uitreikingsactiviteiten die heel wat gevolgen voor hen kunnen meebrengen. Deze nieuwe hervormingen baren ook de bevolking zorgen: er wordt gevreesd voor een verdere afkalving van de dienstverlening“, aldus Deneyer. Bij Bpost was niemand bereikbaar om te reageren.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 feb 2011
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief