GALMAARDEN - Opening van het seizoen in naturistendomein De Pajot

C21

GALMAARDEN - Opening van het seizoen in naturistendomein De Pajot

Colpaert_galmaarden_nudisten_1
 
Colpaert_nudisten_3
 
Colpaert_nudisten_2
 

Het naturistendomein De Pajot in Tollembeek opende zijn deuren voor een nieuw naturistisch jaar. De eerste dag van het seizoen werd afgesloten met een grote barbecue waar een honderdtal mensen op af kwamen.

“Wij gaan ons uiterste best doen om onze bezoekers goed te ontvangen. Naast het naturisme beoefenen, kan men hier ook komen zwemmen in het vernieuwde zwembad (foto), petanque spelen, maar ook gewoon rustig een boek lezen in ons domein. Voor de petanquespelers hebben we trouwens goed nieuws, er komen vier banen bij. Wie van dit alles honger heeft gekregen kan bij ons een goede maaltijd op zijn bord krijgen. Het is trouwens opmerkelijk dat steeds meer verenigingen van in de buurt gebruik maken van onze locatie om een feestje te geven, natuurlijk buiten het seizoen,” aldus voorzitter Willy Leo.

En nu maar hopen dat het een warme zomer gaat worden. Wie graag eens wil kennis maken met deze vereniging mag steeds vrijblijvend een belletje geven op 054/58.91.42. Meer info op www.kamping-depajot.be .

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 mei 2008
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief