GALMAARDEN - Roger Albrecht met pensioen

C21

GALMAARDEN - Roger Albrecht met pensioen

Editiepajot_galmaarden_roger_albrecht_1
Roger met zijn collega's. Foto © Marc Colpaert
 

 

Roger Albrecht(65) uit Galmaarden heeft na 36 jaar trouwe dienst op de gemeente Galmaarden afscheid genomen van zijn collega’s, hij gaat nu genieten van zijn pensioen.

Roger begon zijn loopbaan op het gemeentehuis van Tollembeek op 16 april 1975. Na de fusie werd hij bediende op het gemeentehuis van Galmaarden. Na enkele jaren kwam hij tenslotte op de dienst bevolking terecht, waar hij heel wat jaren werkzaam was. “ Roger was een heel joviale persoon en altijd bereid om andere mensen te helpen”, vertelde burgemeester Pierre Deneyer. “ Toen hij door ons en zijn collega’s in de bloemetjes werd gezet, had hij het wel even moeilijk. Hij was zo verknocht aan zijn werk dat hij zelfs nooit twee weken na mekaar vakantie nam. Als hij dan toch eens een weekje op vakantie was, dan liep hij nog af en toe eens het gemeentehuis binnen om na te gaan of alles wel in orde was”, zei Deneyer.

“ Ik ga mijn werk en de collega’s missen”, zo sprak Roger Albrecht. “ Nu ik met pensioen ben ga ik meer tijd spenderen met mijn kinderen en kleinkinderen. En ja, ik ga af en toe nog wel eens binnenspringen op het gemeentehuis”, lachte Roger.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 mei 2011
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief