GALMAARDEN / REGIO - Hou de Ronde bij ons

C21

GALMAARDEN / REGIO - Hou de Ronde bij ons

Editiepajot_galm_ronde_1_bewerkt
Veel mensen aan de start op de Bosberg. - Foto's © Marc Colpaert
 
Editiepajot_galm_ronde_2_bewerkt
Foto © Marc Colpaert
 
Editiepajot_galm_ronde_3_bewerkt
 
Editiepajot_galm_ronde_4_bewerkt
 
Editiepajot_galm_ronde_6_bewerkt
Foto's © Marc Colpaert
 

De drie burgemeesters van Galmaarden, Geraardsbergen en Ninove wilden er alles aan doen om de finale van de Ronde van Vlaanderen op hun grondgebied te laten beslechten. Daarom gingen ze op 1 juni samen met vele vrienden en ook Eric Leman(drie keer winnaar in de Ronde)vanaf de Bosberg in Galmaarden naar Meerbeke fietsen.
Enkele maanden terug heeft Flanders Classics, organisator van de Ronde van Vlaanderen, beslist om te peilen naar kandidaat-steden om de aankomst van de Vlaanderens Mooiste te ontvangen, vanaf 2012.
De stad Ninove, gaststad en partner van de Ronde sinds 1973, is zelfverzekerd om de aankomst van deze koers ook de komende jaren in de Denderstad te houden. Samen met het Aankomstcomité vzw, met de stad Geraardsbergen en met de gemeente Galmaarden heeft Ninove de voorbije weken het ‘Project 2012-2016’ opgezet. Onder de slogan 'Hier is de Ronde thuis' motiveren ze hun kandidatuur met heel wat argumenten zoals degelijke logistieke steun, solvabele partner en nog geheime pareltjes zoals de Congoberg in Vollezele.
De laatste weken werden bijna 40.000 handtekeningen via verschillende petities ’ Hou de Ronde hier’ ingezameld.

De drie burgemeester reden de trip vanaf de Bosberg tot aan de streep in Meerbeke zonder problemen uit en de winnaar werd Eric Leman. “ Het was mijn gemakkelijkste overwinning ooit”, grapte hij.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 jun 2011
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief