Meteo TOLLEMBEEK brengt weermannen samen

C21

Meteo TOLLEMBEEK brengt weermannen samen

Editiepajot_tollembeek_weerstation_luc_herremans_ingezonden_foto
(ingezonden foto's)
 
Editiepajot_tollembeek_weerstation_luc_herremans_ingezonden_foto__1_
(ingezonden foto's)
 

Weerman Luc Herremans zit met zijn weerstation op kruissnelheid, wekelijks zijn er meer dan 350 kijklustigen die de weersite meteotollembeek.be bezoeken.

Luc Herremans: “En het gaat steeds beter met Meteo-Tollembeek, de onlangs geplaatste webcamera zorgt er voor dat nog meer geïnteresseerden surfend het weer live bekijken in onze gemeente”.
Nieuw en noemenswaardig is ook dat Luc Herremans maandelijks op pad gaat voor HALO, het maandblad van de Vlaamse Vereniging voor Weerkunde. Luc Herremans gaat op zoek naar het hoe en waarom van de verschillende waarnemingsmethodes in de weerstations.
Onlangs was hij te gast in het KMI meetstation van Wirtzfeld en Rocherath in het Duitse Eifelgebied, moeizaam baande hij zich een weg in het 30 cm dik sneeuwtapijt.
Als erkenning voor zijn prachtige reportages kreeg Luc Herremans in Tollembeek het bezoek van Luc Lannoo, de eindredacteur van HALO, die tevens in Brugge het KMI Meetstation runt. Luc Lannoo was onder de indruk hoe professioneel de waarnemingen in het weerstation van Tollembeek gebeuren.

www.meteotollembeek.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 jan 2012
Gerrit Achterland
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief