GALMAARDEN - Nieuwe brochure Markvallei

C21

GALMAARDEN - Nieuwe brochure Markvallei

Colpaert_galmaarden_markvallei_1
 
Colpaert_bever_vvv_1
Colpaert_bever_vvv_2
 

Er werd zopas een nieuwe toeristische brochure voorgesteld over de Markvallei in het Pajottenland. Deze brochure kwam tot stand door een vruchtbare samenwerking tussen verschillende gemeenten en vrijwilligers. Naast de toeristische pareltjes van het Pajottenland werden in de nieuwe brochure tevens de overnachtingsmogelijkheden in de regio opgesomd.

Het was Etienne Van Vaerenbergh, voorzitter van de vzw Pajottenland en Zennevallei die de nieuwe brochure ‘ Pajottenland, De liefdevolle rust van de Markvallei ‘ mocht voorstellen. “ Tijdens de volgende jaren zal Toerisme Pajottenland en Zennevallei ervoor zorgen dat de werking van de gemeentelijke toeristische diensten verder ontwikkeld worden. De samenwerking tussen de gemeenten is cruciaal voor de groei en bloei van het toerisme in het Pajottenland, “ vertelde Etienne.

Guy Ballet, voorzitter werkgroep Markvallei: “ De Markvallei situeert zich in de gemeenten Bever, Galmaarden, Gooik, Herne, Roosdaal en Pepingen. Deze prachtige streek is een relatief minder bewoonde hoek van het Pajottenland en is gekenmerkt door een groot stiltegebied, maar eveneens ook door het - gelukkig maar – ontbreken van industrie. De meeste inwoners staan er gewoon niet bij stil dat het Pajottenland zoveel te bieden heeft. Dus was het noodzakelijk om een toeristische brochure te maken om deze streek extra in de kijker te zetten. Naast bezienswaardigheden, werden tevens de overnachtingsmogelijkheden bij echte Pajotters in deze regio opgenomen.” De brochure kan verkregen worden in alle VVV-kantoren in de regio.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 jun 2008
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 26 feb 2024

archief