GALMAARDEN - Juf Eliane is op rust

C21

GALMAARDEN - Juf Eliane is op rust

Colpaert_galmaarden_eliane_1
 
Colpaert_galmaarden_eliane_2
Eliane_3
 

Op vrijdag 27 juni werd in de gemeenteschool van Tollembeek afscheid genomen van leerkracht Eliane Somers. Eliane gaat na een loopbaan van 35 jaar in het onderwijs met pensioen. Dit ging niet onopgemerkt voorbij.

Eliane Somers begon haar loopbaan in het schooljaar 1972-1973 in de eerste kleuterklas in de gemeentelijke basisschool in Tollembeek. Ze zou dit ongeveer vijfentwintig jaar blijven doen, nadien nam ze nog een tiental jaren de derde kleuterklas onder haar hoede, tot aan haar pensionering.
Op vrijdag 27 juni werd Eliane thuis opgehaald door haar collega’s met tractor en kar. Vanuit Viane, haar woonplaats, ging het richting Tollembeek waar alle kinderen van de gemeenteschool De Knipoog haar verwelkomden. Speciaal voor deze laatste schooldag kregen alle kinderen een wafel aangeboden als ontbijt. Eliane was een beetje overdonderd door alle aandacht.

“ Dit had ik nooit gedacht, plots stonden alle collega’s voor mijn deur en ik wist van niets. Ik heb er van genoten, deze dag ga ik niet vlug meer vergeten. Ik heb hier vijfendertig jaar graag gewerkt, veel steun gehad aan mijn collega’s ook in minder goede tijden, nu ga ik mij ondermeer bezighouden met mijn kleinkinderen en zal waarschijnlijk veel tijd te kort hebben.”  

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 jun 2008
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief