A-politieke Facebookgroep over "GALMAARDEN – TOLLEMBEEK – VOLLEZELE”

C21

A-politieke Facebookgroep over "GALMAARDEN – TOLLEMBEEK – VOLLEZELE”

Vincent_moreau_2012_p200
Vincent Moreau (ep)

Vincent Moreau: “Mijn vrouw en ik hebben een groep op Facebook over "Galmaarden-Tollembeek-Vollezele" gecreëerd. De naam van de groep is: "Galmaarden – Tollembeek – Vollezele”,  https://www.facebook.com/groups/83366725155/?bookmark_t=group

De groep telt al 122 leden. Dit is een a-politieke groep waar iedereen welkom is. Daarom heeft iedereen een recht van antwoord en we zullen zeker nooit iemand censureren zolang men geen racistische of agressieve reacties schrijft. Iedereen kan iets schrijven over onze gemeente of in relatie met onze gemeente. In onze groep kan men over alles praten”.
Nog iets anders:
Vincent Moreau: “Ik weet niet of het in onze gemeente al bestaat maar ik heb een idee voor een nieuw initiatief in Galmaarden: "Gratis dienstuitwisselingen". Ik heb de idee op onze Facebookgroep "Galmaarden – Tollembeek - Vollezele" geplaatst en ik wacht op reacties”.
“Bijvoorbeeld: Iemand komt gratis bij u thuis om uw gras te maaien en in ruil biedt u gratis een dienst als kleren herstellen, strijken of iets anders. U kunt de lijst met alle gratis diensten terugvinden in document "Gratis dienstuitwisselingen In Galmaarden – Tollembeek - Vollezele". Tot nu toe ben ik de enige die een gratis dienst aanbiedt in ruil van een andere gratis dienst”, besluit Vincent Moreau.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 apr 2012
Gerrit Achterland
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief