GERAARDSBERGEN - Voor u getest de nieuwe Hyundai I 30

C21

GERAARDSBERGEN - Voor u getest de nieuwe Hyundai I 30

Editiepajot_geraardsbergen_van_belle_foto_marc_colpaert
Stephan Vanbelle bij een I30 in zijn toonzaal. - Foto © Marc Colpaert
 
Editiepajot_geraardsbergen_van_belle_4_foto_marc_colpaert
Een prachtige, sportieve snuit. - Foto © Marc Colpaert
 
Editiepajot_geraardsbergen_van_belle_3
Ook de achterkant mag gezien worden. - Foto © Marc Colpaert
 
Editiepajot_geraardsbergen_van_belle_2_foto_marc_colpaert
Is hij niet prachtig? - Foto © Marc Colpaert
 

Garage Stephan Vanbelle uit Geraardsbergen met zijn roots in Tollembeek vroeg ons om de nieuwe Hyundai I 30 te testen, een mooie wagen, met een ronduit prachtige snoet, werd voor enkele dagen de onze. Deze 1400 motor had zes versnellingen en aangezien ze kort bij elkaar lagen, hadden we daar de eerste dag wat last mee, maar lang heeft het niet geduurd. Wat betreft de dieselmotoren kan men kiezen tussen een 1.4 met 90 pk of een 1.6 motor met 110 pk. Wat betreft benzinemotoren begint men vanaf 1.4 met 100 pk. Wat ons na een tijdje opviel was de stille motor van deze wagen en het interieur was ook zeer Europees. Op het instrumentenpaneel geeft een indicator aan wanneer men moet veranderen van versnelling, dit om de CO2 uitstoot te verminderen. Deze is al zeer laag en bedraagt voor de 1.6 diesel slechts 97 g CO2!. Dit komt ook door de start-stop functie waardoor men nogal wat diesel of benzine kan besparen. Om uw veiligheid te garanderen, staan er standaard 7 airbags in de wagen, hopelijk heeft u ze nooit nodig. Na enkele dagen viel het ons op dat de wijzer van de tankinhoud nog steeds het maximum aangaf. Volgens het boekje verbruikt deze wagen een gemiddeld van 4 liter en wij konden het vaststellen. Om kort te zijn, na enkele dagen was het alsof wij al heel ons leven met deze wagen rondreden, meer moest dat echt niet zijn.

Een niet te onderschatten voordeel aan deze wagen is zonder meer de 5 jaar totale fabriekswaarborg zonder kilometersbeperking. “ Tijdens deze periode wordt in geval van pech een kosteloze herstelling voorzien. Dit kan zelfs voor: verkeerde brandstof tanken, sleutels in de wagen gelaten, brandstofpech, lekke band of zelfs lege accu”, verzekerde Stephan Vanbelle ons. U rijdt al met een Hyundai I30 benzine vanaf 16.499 euro, voor een diesel moet u er tweeduizend euro bijtellen.

Wij kunnen natuurlijk nog eventjes verdergaan met tal van technische aspecten op te sommen van  deze wagen, maar wij raden u sterk aan om even naar garage Vanbelle te stappen gelegen aan de Astridlaan 169 in Geraardsbergen, bellen kan ook op het nummer 054/41.64.81 of mail naar:

info@vanbelle.hyundai.be., website www.hyundai-vanbelle.be . De garage is ook open op zaterdag.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 mei 2012
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief