GALMAARDEN - Inline en skateboardhappening

C21

GALMAARDEN - Inline en skateboardhappening

Img_0466
 
Img_0472
Img_0469
Img_0467
 

Deze week organiseert de sportraad van Galmaarden een sportkamp voor kinderen. “Met 128 inschrijvingen mag het initiatief alleszins geslaagd genoemd worden. De kinderen worden begeleid door sportleraren uit de plaatselijke scholengemeenschap en enkele studenten-stagiairs” weten een trotse voorzitter Daniël Wijns en een tevreden ondervoorzitter André Decuyper mee te geven.

Tijdens het kamp worden de kinderen ingewijd in allerlei sporttakken zoals basket, voetbal, atletiek en tennis. Ook een daguitstap naar de Gavers in Geraadsbergen staat op het programma.
 
In samenwerking met de sportregio Pajottenland werd ook een dag inline- en skateboardhappening uitgetrokken. Naast de kinderen van het Galmaardse sportkamp dienden zich ook groepen kinderen uit Lennik, Affligem, Liedekerke, Gooik en Herne aan. Al bij al daagden zo’n 320 inliners en skaters op. De Rekorollerclub uit Zemst zorgde voor de toestellen en de begeleiding. Dirk Heylen van de organiserende sportregio Pajottenland toonde zich positief verrast door de grote opkomst.     
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 jul 2008
Godelieve Deschuyffeleer
Godelieve Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief