GALMAARDEN - 2048 Urbanuswandelaars

C21

GALMAARDEN - 2048 Urbanuswandelaars

Dsc01863
 
Dsc01862
Dsc01865
Dsc01866
Dsc01859
 

Met de 24ste editie van hun Urbanustochten mochten de Marktrotters uit Herne andermaal terugblikken op een meer dan geslaagde organisatie. Niet minder dan 2048 deelnemers boden zich bij het vertrek aan het standbeeld van Urbanus in Tollembeek aan. Hiermee boeken de organisatoren een op twee na beste resultaat ooit.

Over het wandeloppervlak dat zich hoofdzakelijk uitstrekte over de Markvallei, kon gekozen worden uit afstanden van 4,6,10,15,22 en 32 km. Eénieder die houdt van alles wat de attractieve, rustgevende en natuurminnende wandelsport te bieden heeft werd dan ook op zijn wenken bediend.
 
“Wij maken deel uit van de wandelclub Sportvrienden Denderstreek uit Schelle. Wat ons vooral aanspoort om deel te nemen aan de Urbanustochten is het rustig, landelijk en mooi landschap eigen aan het Pajottenland met zijn bergop en bergaf. Daar nemen wij de 80 km van Schelle naar hier graag bovenop”, aldus Conny en Désiré.
 
Dat de Urbanustochten genieten van naam en faam getuigt het rijk deelnemersveld komend van heinde en verre. Zo schreven wandelaars in uit Belsele-Waas, Merksem, Ranst, Langdorp, Stekene, Oud-Turnhout, Kasterlee, De Klinge, Tielt, Schelle, Herentals, Nieuwpoort, Vlamertinge, Sint-Truiden, Kinrooi, Westende, Essen, Brugge, ....
 
De ranking voor de club met het grootst aantal deelnemers werd aangevoerd door De Padstappers Geraardsbergen met 145 deelnemers.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 jul 2008
Godelieve Deschuyffeleer
Godelieve Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief