Opnieuw beenhouwer in VOLLEZELE

C21

Opnieuw beenhouwer in VOLLEZELE

Editiepajot_galmaarden_opening_slager_foto_marc_colpaert
Opnieuw een slager in Vollezele. - Foto © Marc Colpaert
 

Na drie jaar krijgen de Vollezelenaren opnieuw een slager in eigen dorp, twintig jaar geleden waren er nog vier. Op 16 augustus opende slagerij You&Me de deuren in hetzelfde gebouw van de vorige beenhouwer Willy Rooseleers.

Ongeveer drie jaar geleden trok Willy Roseleer de deur van zijn beenhouwerij in de Molenstraat in Vollezele definitief achter zich dicht. Toen hij het pand te koop zette, was Damy Dumont er als de kippen bij om het te kopen. In de eerste plaats als basis voor zijn al bestaande traiteurzaak You&Me Homecooking.

Ik ben kok van opleiding en ontdekte dat er in Vollezele geen enkele slagerij meer was. Toen de woning van de vroegere slager Willy Rooseleers te koop werd gezet, nam ik dan ook de stap om deze aan te kopen en er opnieuw een slagerij van te maken, daar was Willy(de vorige eigenaar) heel tevreden mee“, vertelt Damy. Samen met zijn vriend Jeroen Van Laethem die al tien jaar werkte bij keurslager Jos in Meerbeke en weet alles over elk stukje vlees, gaan ze dus de uitdaging aan. Damy zal zelf in de winkel gaan staan en de klanten bedienen. Op drukke dagen samen met zijn vriendin Jelka. “ Daarnaast gaan wij de beenhouwerij dus combineer met een traiteurzaak. Op dat vlak heb ik wel enige ervaring. Ik werkte bij verschillende bedrijven en ging in opleiding in Ter Duinen in Koksijde. Het is de bedoeling dat wij van onze zaak opnieuw een dorpslagerij maken, waar de mensen een vriendelijke bediening krijgen en we gaan ook voor nieuwe dingen zoals vis. Hoofddoel is wel dat we steeds werken met verse producten en dat de hygiëne zeer goed in de gaten wordt gehouden, dat is belangrijk”, weet Damy ons te vertellen

Op donderdag 16 augustus opende de zaak You&Me de deuren in de Molenstraat in Vollezele. De zaak is elke dag open, zelfs op zondagvoormiddag, de sluitingsdag is op dinsdag.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 aug 2012
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief