Diefstallen in TOLLEMBEEK, GOOIK en LENNIK en 2 lichtgewonden in HERNE

C21

Diefstallen in TOLLEMBEEK, GOOIK en LENNIK en 2 lichtgewonden in HERNE

3_politielogo_2011_p200
Repro EP

Er waren diefstallen in Tollembeek, Gooik en Lennik. Bij een verkeersongeval in Herne werden twee fietsers licht gewond.

Poging tot dieftal in krantenwinkel in Tollembeek
In Tollembeek was er een diefstal met braak in een krantenwinkel. Onbekenden forceerden het rolluik dat toegang verschaft aan het sas tot de inkomdeur. Daders konden de winkel niet betreden. Door ongekende reden verlieten de daders de plaats.
Verkeersongeval met gewonden in Herne
In Herne was er een verkeersongeval tussen een bestelwagen en 2 fietsers en dit aan het kruispunt Rankhove – Van Cauwenberghelaan.
De bestelwagen kwam uit de Rankhove en wenste rechtdoor te rijden maar merkte de 2 fietser die van rechts kwamen aangereden niet op. De 2 fietsers reden in op de rechterflank van de bestelwagen en raakten hierbij licht gewond.
Diefstal met braak te Gooik.
In de Letterbeekstraat in Gooik was er een diefstal met braak. Onbekenden poogden eerst het schuifraam te openen, slaagden niet in hun opzet en konden een zijraam forceren. De volledige woning werd doorzocht. Enkel geld werd gestolen.
Poging diefstal braak te Lennik,
In de Gustaaf Breynaertstraat was er een proging tot diefstal met braak. Er werd gepoogd de achterdeur te forceren. Meerdere inkepingen werden vastgesteld. Daders slaagden niet in hun opzet om binnen te geraken.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 okt 2012
Felix Merckx
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief