Verkeersongevallen in GALMAARDEN en LENNIK

C21

Verkeersongevallen in GALMAARDEN en LENNIK

3_politielogo_2011_p200

In Galmaarden gebeurde een verkeersongeval aan de kapel in de Winterkeer en in Lennik was er een verkeersongeval met vluchtmisdrijf. In Lennik werd er een aanhangwagen met hout gestolen.

Verkeersongeval met stoffelijke schade in GALMAARDEN
Op de parking van de kapel in de Winterkeer in Galmaarden gebeurde een verkeersongeval met stoffelijke schade. Een werknemer van ILVA reed met zijn vrachtauto achteruit en raakte hierbij een elektriciteitspaal en de omheining. De paal is eigendom van INFRAX en de omheining is eigendom van de parochie OLV HERHOUT TOLLEMBEEK. Het ongeval werd onderling geregeld.
Verkeersongeval met vluchtmisdrijf in LENNIK
In Lennik gebeurde een verkeersongeval met stoffelijke schade gevolgd door vluchtmisdrijf op de Assesteenweg ter hoogte van de het huisnummer 272. Aangever MJP hoord een luide slag komende van de steenweg. Hij zag een trekker met op de aanhangwagen een grote citerne. Hij stelde vast dat trekker een elektriciteitskabel raakte. De kabel werd losgerukt en viel op de steenweg. Naar alle waarschijnlijkheid heeft de bestuurder niets gemerkt. Hij vervolgde zijn weg in de richting van EIZERINGEN. Voorlopig geen gegevens gekend van de veroorzaker. PV werd opgesteld.
Diefstal van aanhangwagen in LENNIK
In de Rinkelstraat in Lennik werd een aanhangwagen gestolen. Deze was gevuld met hout en stond langs de openbare weg. PV werd opgesteld.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 okt 2012
Felix Merckx
Repro EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief