Diefstallen in LENNIK, GALMAARDEN en HERNE. Verkeersongeval in GOOIK

C21

Diefstallen in LENNIK, GALMAARDEN en HERNE. Verkeersongeval in GOOIK

3_politielogo_2011_p200
Repro EP

In Lennik was er een inbraak in een woning, in Gooik was er een verkeersongeval met gekwetsten, in Galmaarden werd er ingebroken in een woning en in Herne werd er gepoogd om in te breken in een appartementsgebouw.

Diefstal met braak in woning te Lennik
In Trontingen was er een inbraak in een woning. De dader verschaft zich toegang tot de woning via het kelderraam dat werd opengebroken. De woning werd volledig doorzocht. Bewoners waren afwezig op ogenblik van de feiten. Vermoedelijk niets gestolen.
Verkeersongeval met gewonden te Gooik
In de Terlostraat in Gooik gebeurde een verkeersongeval met gewonden. L.P. uit Gooik verloor de controle over zijn voertuig Lexus IS en reed tegen de gevel van woning nummer 111. L.P. werd overgebracht naar ziekenhuis Halle.
Diefstal uit voertuig te Galmaarden
In de Pausleenstraat in Galmaarden was er een diefstal uit een voertuig . Slachtoffer liet zijn voertuig, een lichte vrachtwagen slotvast achter op de oprit van zijn woning. Dader(-s ) begaven zich naar dit voertuig en boorden een gaatje onder het handvat van de lichte vrachtwagen . Ze ontvreemden er het werkmateriaal.
Poging diefstal met braak in appartementsgebouw te HERNE
In de H. Geeststraat was er een diefstal in een appartementsgebouw. Dader(-s) begaven zich naar de deur die toegang verschaft tot de garage en trachten er deze open te breken. Dit lukt hen echter niet en zij verlieten de plaats zonder buit. 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 nov 2012
Felix Merckx
Repro EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief