PEPINGEN / GALMAARDEN - Diefstallen in woningen en verkeersongeluk

C21

PEPINGEN / GALMAARDEN - Diefstallen in woningen en verkeersongeluk

3_politielogo_2011_p200
Repro EP

In Galmaarden werd ingebroken in een woning in de Modrielaan; Ook in Pepingen gebeurde een inbraak in de Hoesnaak. In Pepingen was er ook een ongeluk met alleen stoffelijke schade.

Diefstal in woning te Galmaarden
Er werd ingebroken in een woning in de Modrielaan in Galmaarden. Onbekenden begaven zich naar de achterdeur waar ze via een luik de sleutels van de woning konden bemachtigen. Ze openden de achterdeur en betraden langs deze weg de woning. Woning werd doorzocht. Nadeel betreft juwelen. Bewoners waren  afwezig op tijdstip inbraak. Vluchtrichting daders niet gekend.
Verkeersongeval met stoffelijke schade te Pepingen
Op de Hondzochtstraat gebeurde ter hoogte van nr 33 een verkeersongeval met stoffelijke schade.. Bestuurder B.A. verloor de controle over het stuur en verliet de rijbaan. Ze kwam met haar wagen tegen een stapel  stenen terecht hierdoor kantelde de wagen en kwam op zijn dak terecht in het midden van de rijbaan. Bestuurder raakte niet gewond.
Diefstal in woning te Pepingen
In de  Hoesnaek werd ingebroken in een woning. Onbekenden begaven zich naar de garagepoort en trapten deze open. Ze betraden langs daar de woning. Uit de garage ontvreemden ze een zitmaaier en werkmateriaal. Onder het afdak stond een aanhangwagen. Deze werd door de daders eveneens ontvreemd. Het betrof een te renoveren woning, dus geen aanwezigheid van bewoners. Vluchtrichting daders niet gekend.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 nov 2012
Felix Merckx
Repro EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief