Diefstallen in GALMAARDEN en GOOIK en ladingverlies in PEPINGEN

C21

Diefstallen in GALMAARDEN en GOOIK en ladingverlies in PEPINGEN

3_politielogo_2011_p200
Repro EP

Diefstallen in Galmaarden en Gooik. In Pepingen verloor een vrachtwagen een lading bieten op de Ninoofsesteenweg.

Inbreken te Galmaarden
In de Geraardsbergsestraat in Galmaarden werd tussen 17.00 uur en 20.00 uur gepoogd in te breken in een woning. De dader(s) klommen over de omheiningsdraad achteraan de woning. Hierna verwijderden ze de cilinder uit de achterdeur. Hierop ging het alarm af waarna de dader(s) zijn gaan lopen.
In de Rensbergstraat werd er tussen 12 en 22 uur ingebroken in een woning. Tijdens de afwezigheid van de bewoners drongen onbekenden de woning langs de achterkant binnen. Ze konden het schuifraam openen en doorzochten de woning. Er werden juwelen gestolen.
Diefstal in Gooik
Diefstal met braak in woning in de Winnepenninckxstraat in Gooik. De dader(s) konden de woning betreden door een steen door een ruit te gooien. De woning werd volledig doorzocht. Er zijn enkele juwelen gestolen.
Verlies van een lading suikerbieten op de Ninoofsesteenweg te Pepingen.
D.F. uit Silly kwam met zijn trekker met oplegger geladen met suikerbieten gereden op het grondgebied van Pepingen richting Ninove. Tussen het kruispunt met de Eikstraat en de Palokenstraat verloor hij een deel van zijn lading. De bestuurder van de trekker bemerkte dit en stopt. De brandweer van Halle en de Civiele Bescherming kwamen ter plaatse om de rijbaan op te ruimen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 dec 2012
Felix Merckx
repro EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief