Diefstal in GALMAARDEN en ongelukken in LENNIK

C21

Diefstal in GALMAARDEN en ongelukken in LENNIK

3_politielogo_2011_p200
Repro EP

In Galmaarden werd ingebroken in een woning in de Rodestraat en in Lennik gebeurden er ongelukken met stofffelijke schade in de Kroonstraat en de Oudenaaksestraat.

Diefstal in woning in Galmaarden
In de Rodestraat in Galmaarden werd ingebroken in een woning. De daders betraden de woning via de voordeur. Er werd een laptop en gsm gestolen. Bewoners waren afwezig op het ogenblik van de feiten.
Verkeersongevallen met stoffelijke schade in Lennik
In de Kroonstraat in Lennik gebeurde ter hoogte van de woning nummer 104 een verkeersongeval met stoffelijke schade. B.T. uit Aalst, bestuurder van een Mercedes E220, reed richting Markt. Ter hoogte van woning nummer 104 maakt deze rechtsomkeer. Hij verleende hierbij geen voorrang aan R.M. uit Gooik, bestuurder van VW Polo en rijdende richting Edingsesteenweg. Beide voertuigen kwamen met elkaar in aanrijding. Er was ichte schade.
Ook in de Oudenaaksestraat ter hoogte van huisnummer 1 gebeurde een ongeluk met stoffelijke schade. M.B. uit Lennik bestuurde reed op de Oudenaaksestraat. Uit tegenovergestelde richting kwam een Mercedes bestuurd door Y.A. uit Lennik. Het voertuig van Y.A. begon te slippen en kwam frontaal in aanrijding met het voertuig van M.B. Beide voertuigen waren niet meer rijvaardig.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 jan 2013
Felix Merckx
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief