Verkeersongevallen in HERNE, GALMAARDEN en GOOIK

C21

Verkeersongevallen in HERNE, GALMAARDEN en GOOIK

3_politielogo_2011_p200

In Herne gebeurde op de Edingensesteenweg een verkeesongeluk met stoffelijke schade. Dat was ook het geval in de Letterbeekstraat in Gooik. In Galmaarden werd een persoon gewond bij een verkeersongeval.

Verkeersongeval met stoffelijke schade in Herne
Op de Edingsesteenweg in Herne gebeurde een verkeersongeluk met stoffelijke schade. Het voertuig Hyundia van S.P. uit Herne stond geparkeerd langsheen de Edingsesteenweg. De linkerbuitenspiegel werd afgereden. Aanrijdend voertuig nam de vlucht.
Verkeersongeval met gewonden in Galmaarden
In de Vollezelestraat in Galmaarden gebeurde een verkeersongeluk met gewonden. D.M. uit Lierde, bestuurder van een voertuig Mitsubishi  reed op de Vollezelestraat richtng Tollembeek. Ingevolge de gladheid van de weg verloor hij de controle over het voertuig en kwam in aanrijding met enkele betonblokken. D.M. werd lichtgewond afgevoerd naar het ziekenhuis te Geraardsbergen.
Verkeersongeval met stoffelijke schade en met vluchtmisdrijf in Gooik
Ter hoogte van huisnummer 34 in de Letterbeekstraat gebeurde een ongeluk met vluchtmisdrijf. Woning van S.C. werd aangereden. Bestuurder van aanrijdend voertuig pleegde vluchtmisdrijf. Voorgevel van de woning en garage werden beschadigd door het ongeval. Bestuurder van vluchtend voertuig werd inmiddels geïdentificeerd. Het betrof een persoon uit Gooik.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 jan 2013
Felix Merckx
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief